Spennende komponister

Endelig begynner det å «lekke» informasjon om neste års norske Grand Prix-finale.

Og den lista av komponister vi har ser jo litt lovende ut.  Men, en flink komponist skaper dessverre ikke nødvendigvis en god Grand Prix-låt. Det skal litt mere til enn en god låt før man har vinnersjanser i Grand Prix. Her skal låten, artisten, fremføringen og hva artister har på seg stemme før vi virkelig snakker.

Ett godt eksempel på at en god låt kan «tas livet av» hvis den ikke behandles riktig er etter min mening låten «Creator» laget av Kaja Huuse og Jan Eggum. En nydelig låt som dessverre ikke ble godt tatt vare på av artisten. Tenk bare på hva f.eks. Sissel Kyrkjebø kunne gjort ut av en slik låt. Da kunne den låten vært en seriøs konkurrent til årets Serbiske vinnermelodi hvis Creator hadde vunnet den norske finalen da.

Uansett, nå er det bare 1 uke til NRK begynner og avsløre de første artistene. Jeg venter i spenning på at navnene skal bli avslørt. 

Ellers er det jo litt interessant  å lese at NRK vistnok har problemer med hvem de skal velge som kommentator i den internasjonale finalen neste år.

De vil vist ha en «kjedelig» kommentator, litt av en jobbannonse: 

Er du kjedelig, bli Grand Prix-kommentator.

Lurer på hva som skal til for å bli sett på som kjedelig?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *