Første bedømmelse av låtene i første semifinale

Da har jeg hørt på låtene i studioversjonen og her er min dom. Husk at dette er min personlige mening, det er like mange meninger i Grand Prix-klubben som det er medlemmer. Jeg triller likegodt terningen, jeg!

Goodbye to yesterday – 2

Søt og typisk radiovennlig låt som norske radiostasjoner liker. Det blir for kjedelig for meg, men det norske GP-pulikummet liker nå engang slike låter.

Love on the dancefloor – 4

Ja det svinger ihvertfall, men kanskje ikke utover det ordinære. Låten blirlitt monoton. Men, tar hun det helt ut på scenen kan dette bli bra, jeg forventer ett bra show.

Hooked on you – 5

Dritkul start på låten og det er fullt kjør tiden. Men, er det norske publikumet klar til å stemme frem en slik låt i MGP? Uansett låten trenger et skikkelig show på scenen skal dette ta helt av.

Are you ready – 1

Jeg er dessverre ikke ready for slike låter. Slike låter havner i ingenmannsland for meg. Men, slike låter har sjarmert det norske folk før. Det den mangler er vel muligens at komponistene synger selv.

Livets små stjerner – 3

I grunn enn søt liten låt, kult at den er på norsk. Men, slike låter er vel i grunnen litt mere radiovennlig enn TV-vennlig. Og den beveger seg aldri utover det ordinære.

Perfect sin – 4

Kul låt og låten har en stemning som jeg liker. Og den bygger seg bra opp. Men, den er vel muligens den av låtene som har minst appell til det norske publikummet.

Personlig håper jeg at låtene til Torhild Sivertsen og Infinity går videre til finalen. Og at låtene til Mariane Solberg og Marika Lejon går til Sistesjansen.

Men, skal jeg tippe tror jeg at Torhild Sivertsen og Stian Joneid går til finalen og at Infinity og Blue Moon Band får prøve seg på nytt i Sistesjansen.

Vi får se om det er min ønsketenkning eller det jeg tror basert på tidligere GP-erfaring som slår til. Eller kanskje jeg bommer totalt. Det har jeg gjort før. Uansett kos dere med første semifinale i kveld, hvem ser vel på intrigemakende bønder på TV2 når man kan kose seg med ny og glitrende popmusikk på sjefskanalen NRK.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *