Punkrock i Grand Prix

De som trodde at Lordi i fjor hadde nådd grensen for hva som går an i Grand Prix, må nok bite det i seg.

For i år stiller altså Andorra med ett punkband. I ett land med rundt 70.000 innbyggere så burde det kanskje statistisk sett bare være cirka 3 punkrockere i nettopp det landet. Kjekt da at de fant hverandre.

Andorra deltar for fjerde gang. De tre tidligere bidragene har minst 2 ting til felles. De har vært sunget av kvinner og de har endt forholdsvis nært bunnen av resultatlisten i semifinalen.

Så kanskje 3 punkrockere fra fjellandet klemt mellom Frankrike og Spania endelig kan få Andorra gjennom til finalen. Uansett nye musikkstiler er alltid velkommen i Grand Prix.

I løpet av GP’s over 50-årige historie har vi vært innom musikkstiler fra operette til i år altså punkrock, men det spørs nå hvor punkete dette bandet får lov til å være. Noen husker kanskje den litt udde Østerrikske låten fra 2003.

Den mildest talt utradisjonelle artisten Alf Poier tok seg nemlig i skrittet og beveget underlivet frem og tilbake under prøvene av sangen sin. Da fikk han straks beskjed om at slik kunne man ikke gjøre i beste sendetid i Eurovision Song Contest. Da han fremførte låten i finalen hadde han hånden sin på magen. Så det blir jo litt spennende å se hvor langt Andorranske Anonymous «tar den ut» når de
fremfører låten sin.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *