Synsing om andre semifinale

I fjor var det orkanen Narve som nesten blåste alle deltagerne av scenen og Synnøve Svabø som vi husker fikk den bakoversveisen. Skal vi satse på at der er artistene i år som gir oss bakoversveis?

Her er min synsing om artistene som skal glede Bodø-publikummet med sang.

Låt 1 – Hazen – Better Than This
Ukjent gruppe for meg, men det er nok ett band fra Østfold, så det blir jo en egne Østfoldkonkurranse mitt oppe i det hele. Interessant at de sendte inn låt i fjor også. Det betyr at GP-interessen er på topp og det liker vi.

Låt 2 – Malin Schavenius – Under stjernene
Ja Malin har litt å hevne. Sisteplass i Norsk GP-finale ser kanskje ikke så bra ut på en CV. Men, forhåpentligvis har hun lært og kommer sterkere tilbake. At hun synger på norsk ser jeg på som et pluss. Bra at noen fortsatt vil bruke det norske språket .

Låt 3 – Andrea – I wanna be with you
Slo gjennom med en nydelig ballade i finalen for 2 år siden. Da var hun ung og uskyldig., men uerfaren. Forhåpentligvis har hun samlet mye erfaring de to årene som har gått siden forrige GP-opptreden slik at hun kan gi oss en enda bedre fremføring denne gangen.

Låt 4 – Dusty Cowshit – Chicken Rodeo
Disse gutta har jeg faktisk en CD med. Jeg elsker «moro-pop» og ser frem til en gøyal sang og fremføring. Hva resten av Europa måtte mene om dette hvis de skulle gå hen å vinne den norske finalen er en annen sak.

Låt 5 – Amelia – Unbeliavable
Etter å ha vært i bakgrunnen bak Stig van Eijk i 99 er det jammen på tide at Amelia trer frem i rampelyset. Og ifølge CV’en hennes så har hun tonnevis av sceneerfaring. Og siden låten sies å være er typisk gladlåt skulle dette borge for en fengende fremføring

Låt 6 – Guri Schanke – Ven a bailar conmigo
Guri kom til finalen i TV 2’s Skal vi danse, så jeg regner med at hun har samme ambisjoner når hun nå har tatt steget over til den mest populære konkurransen på TV. At damen kan opptre skulle det ikke være noen tvil om og låtskriverene er noen erfarne karer fra Sverige. Og når låten handler om å danse er dette neppe en ballade.

På pressebildene av alle artistene svarte klær. jeg håper inderlig at noen har tenkt å ha på seg litt mere farger når de opptrer på TV. Dette er tross alt IKKE en begravelse. Jeg er allergisk mot svarte klær og ble faktisk intervjuet av gresk TV da jeg var i Aten fordi jeg var så fargerikt kledd. Så meg selv på TV der nede gjorde jeg også…….så få frem de fargerike klærne artister!!!

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *