Leter etter Mary, Tor og Gerd fra Oslo-området

Mary med Ole på fjeldetOle Schøth fra Danmark leter etter norske venner som han møtte sammen med sine foreldre på begynnelsen av 1970 tallet. Navnet på det norske paret var trolig Tor og Gerd, og de to var venner av hans foreldre Niels Reinhold Schjøth og Anna Margrethe Schjøth.

Familiene holdt kontakten lenge, men mistet den da foreldrene døde på begynnelsen av 1980 tallet. Tor og Gerd hadde te sommerhus ved Oslofjorden hvor den danske familien kom på besøk. Den norske familien dro også på gjenvisitt til Danmark.

Norske Tor sammen med Oles mor Anne Margrete

Norske Tor sammen med Oles mor Anne Margrete

 Kun fornavn

Ole husker ikke mer enn fornavn, siden han bare var guttungen dengang de var i Norge, men han husker at familiens datter het Mary, og at hun var 16 år i 1971 da de var på besøk siste gang i Norge. Da var også Oles mormor med til Norge. Tor og Gerd var flere ganger på besøk hos familien Schøth i Danmark, siste gang i 1976, da familiene møttes på campingplassen Svinkløv i Nordjylland. Dette skjedde samtidig mens det var OL i Montreal.

Oles Mormor, Gerd og Oles mor.

Oles Mormor, Gerd og Oles mor Har bilder

Disse bildene ble tatt i 1971 under oppholdet i Norge. Kan du hjelpe Ole å finne ut hvem Tor, Gerd og Mary var, send en mail til tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Leter etter Mary, Tor og Gerd fra Oslo-området

  1. kan jeg sende oplysnnger om min far som faldt over bord fra et norsk skib i 1955. skibet hed beufigter eller lignende. rederiet var fra moss. hed bjørnsted tror jeg.har talt med en sød dame fra et andet rederi i moss som mente at norge ikke havde så store skibe dengang. jeg ringede til lloyds i lodon men de havde ikke tid at hjælpe. min far druknede i havnen i curacao og blev begravet dernede. fars navn karl lund sørensen født 7.december 1917 eller 19 fra esbjerg. min far var en dygtig svømmer og det eneste papir vi har står at der ikke var alkohol i spil. vil så gerne vide lidt mere..håber på hjælp da jeg ikke ved mere..alt godt mange hilsner berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *