Astrid leter etter trøndersk sjømann

Astrid fra Tromsø skriver til oss og ber om hjelp til å spore opp en hyggelig trønder hun traff på flyplassen i Bangkok i januar i år.

Mannen var på vei hjem fra Shanghai hvor han jobbet på en ny båt. Astrid vil så gjerne snakke med mannen igjen, han hadde så mye spennende å fortelle! Dessverre ble det ikke utvekslet navn eller telefonnummer under flyreisen med Thai Airways hjemover og nå håper Astrid at et innlegg på Torebloggen gjør at de kan møtes igjen.

 Sjømann og motorsyklist  

Astrid forteller at mannen er fra Trøndelag og jobber for et sørlandsrederi, trolig som maskinist. Hun gjetter at han er i slutten av 50 årene. I januar skulle han hjem til huset sitt i Trøndelag et par uker før han på nytt skulle mønstre på den samme båten for dens jomfrutur til Brasil.  Astrid mener at den hyggelige mannen har motorsykkel og at han tidligere hadde vært på en tur til Lofoten med sykkelen.

 Bart?

Nå tror vi i redaksjonen bestemt at det finnes mange sjarmerende trønderske sjømenn 😉 men om du kjenner noen som passer perfekt til Astrids beskrivelse så send oss gjerne tips! Vi fortviler imidlertid over det faktum at Astrid ikke kan huske om trønderen hadde bart! – men la gå, med sjarm kommer man langt

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *