925.000 så siste episode

Fikk buret inn voldsmann

Hele 925.000 så siste program i serien «Det må jeg gjøre før jeg dør» på lørdag. Med reprisene vil godt over millionen ha sett programmet med Åge Aleksandersen og Margit Lømo (bildet).  Gjennomsnittet for seriens 8 program endte da på 837.750 seere. Tilbakemeldingene har også denne gang vært hyggelige. les noen av dem her:

 

Kirsti Bakkeslett Tusen takk Tore for en nydelig programserie. Du kan dette med å lage programmer som rører oss som ser på. Margit Lømo er en så vakker kvinne men så tragisk fortid. Godt hun nå som er passert 60 kan være lykkelig, endelig som hun sa.

Lisbeth Christina Gaare Tårer…det er noe som presser på, og det nytter ikke å gjemme den eller gå.
Tårer kommer helt uten varsel…som nå. Sterk historie. Mine tårer kom i fossefall…

Turid Mathisen Takk til Tore og Margit for et flott og rørende program, det er så godt å vite at det finnes solskinn historier, håper det blir mer Tore på sporet snart.

Esther Fredriksen En sterk historie, godt at Margit fikk treffe sin sønn, og barnebarn på toppen. Takk for en fin serie Tore, håper dette programmet kommer igjen.

Gry Anita Hammer Så flott at lykken endelig snur:) Hun fortjener det.

Richard Lunde En rørende historie….rett og slett.

Paul Jarle Grande Når det gjeld slike program du lagar – ingjen over ingjen ved sida av.

Eli Anne Fagerslett Det er leit at Tore er ferdig med dette programmet, blir rørt til tårene, for en hjertevarme

Eva Eriksen Dette var det mest gripende programmet. Du er fantastisk flink til å lage fengende TV. Venter på ny runde. Lykke til videre med dine prosjekter, og fortsatt god helg, Tore 🙂

Tove Furu Håper hun lever lenge, så hun kan kose seg med sønn og barnebarn!!!!

Ann Edel Bruset Det var sterk kost i kveld Tore, tårene rant i lange baner i kveld. vi som har hatt en god oppvekst å har det godt i dag, vi vet ikke hvor godt vi har det. vi bare klager å klager. Det skal jeg slutte med etter i kveld. Takk for noen fine program. Men jeg savner Tore på sporet jeg da, håper du kommer tilbake med disse programmene.

Edel Sofie Olsen Sterkt !!! Ønsker det beste for dette fine menneske,hun fortjener gode sider av livet nå.Til deg Tore vil jeg si …du får det beste frem i de fleste av oss. Du er flink…fortsett … vi trenger mere av det som vi lærer av dine program på tv. Klem til deg og en fin kveld.

Margareth Larsen Savne dg allerede, Tore… Du er unik på sånne program!!! Ei kjempe avslutning på serien… forstår godt at dette var inspirasjon til nettopp å lag denne serien:-).I kveldens siste program fikk vi også kontrastene mellom d å dø….D er ingenting å frykte, d venter oss ett godt liv på den andre siden. Tusen takk, Tore… flott menneske, du:-))

Kari Synnøve Deila Sender deg en stor takk for noen fine program,å så er de intre sane,menneskene og deres historier for ikke å glemme deg som Programleder.

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til 925.000 så siste episode

  1. Ragnhild Sørum sier:

    Rørende!!

  2. Elin sier:

    Vil det komme en ny sesong av «Det må jeg gjøre før jeg dør»? Elsket denne serien, utrolig rørende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *