Svømmer med delfiner i Egypt

Anne mot revet

Norske jenter har en stor drøm. De vil svømme med delfiner. I kveldens utgave av ”Det må jeg gjøre før jeg dør” er det den 38 år gamle trebarnsmammaen Anne Granli fra Gjøvik (bildet)  som blir med Tore på reise til Rødehavet, for å prøve å få sin store drøm til å gå i oppfyllelse. I tillegg får du høre Mona Grudt fortelle hvordan Norge tok imot henne, da hun ble Miss Universe 19 år gammel.

 Da Tore Strømøy gikk ut og oppfordret tv-seerne om å komme med sine største drømmer, var det to ønsker som fort skilte seg ut. Den ene drømmen var det flest gutter som hadde, mens den andre var dominert av jenter. Jentenes drøm handlet om delfiner, og å få svømme med dem. Å dukke ned i azurblått hav og svømme sammen med dette helt spesielle pattedyret.

Redaksjonen plukket tilslutt ut 38 år gamle Anne Granli fra Gjøvik. Hun er en travel trebarnsmor med hektiske hverdager med jobb, hjem og unger. Ikke rart man av og til drømmer seg bort til hav og delfiner. En annen grunn til at Anne drømmer om delfiner, er at hun i sin ungdom var en av norges beste kvinnelige svømmere. Og som svømmer får du hele tiden høre, ”se på delfinen”.  ”Svøm som delfinen”.

Innenfor revet

Og siden delfinene tv-teamet hadde funnet var ville og svømte rundt i Rødehavet, var det helt nødvendig at den som skulle få denne drømmen oppfylt, måtte være en god svømmer. I april i fjor la ekspedisjon-delfin av gårde til Egypt, for å seile ut på havet og se om de kunne oppfylle Annes store drøm. Hvordan det gikk får du se i kveldens program. Flott blir det uansett. Opptakene ble gjort i vinter, altså i god tid før urolighetene i Egypt startet.

Mona og Tore

Mona Grudt fra Stjørdal ble som 19 åring kåret til Universets vakreste kvinne under Miss Universekåringen i USA. Dermed ble hun stjerne i USA over natten. Men da hun kom hjem til Norge, oppdaget hun at ikke alle syntes dette var like flott. Noen skulle bevise at en skjønnhetsdronning rett og slett måtte være et nek. I kveldens proram snakket Mona om møtet med Janteloven. På trøndersk 🙂

NRK 1  LØRDAG  19 FEBRUAR     KLOKKA     20.55

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Svømmer med delfiner i Egypt

  1. Kaja sier:

    Hei, kjempe kul blogg!
    Kan du se min? Den heter: http://www.godisjentene123.blogg.no
    Hadde vert fint om du komenterte også 😀

  2. Tea sier:

    Heii:)
    Ksn du lese bloggen min http://www.slappis.blogg.no ??
    Komentere?? PLIZZ: D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *