873.000 så reportasjen om barnebarnet

DSC_2301 

Hele 873.000 seere fikk med seg ekteparet Else Marie og Bjørn Stjernløws sterke historie seint lørdag kveld. Og rekasjonene på programmet om den lange Vietnamreisen har vært mange. Les dem her:

Her er noen få av de mange tilbakemeldingene som kom inn på facebook etter programmet

Hei Tore 🙂 Jeg syns den 5. episoden av «Det må jeg gjøre før jeg dør» er helt topp, flott interjvu med skuespiller Halvard Holmen, spilte Roy i Himmelblå. Og følelsesterk historie fra ekteparet Else Marie og Bjørn Stjernløw fra Tønsberg.

Flott program å se i kveld.. må si jeg syntes det var rart å se Elisabeth igjen. Hun gikk i min parallellklasse på skolen og vi gikk også på danseskole sammen den gang. Syntes det var flott å se at foreldrene hennes har det bra og at de fikk oppleve å møte sitt adoptivbarnebarn i Vietnam.. 🙂 Rørende var det..

Takk for ett gripende program Tore! Kveldens program fikk tankene til å gå tilbake til serien «Dette er ditt liv» og den gang gang kina misjonær Annie Skau som fikk møte igjen de som hadde betydd så mye for henne !!Tusen takk til deg og din stab Tore!!

atter en gang vart det et flott program.for et ,,besteforeldre,,par,utrolig at det finnes slike folk.å helt blottet for falskhet ,honør til dem,.og takk for at vi får ta del med dette på tv tore (å med arbeiderne dine ).ser fram til neste program.

 

Tore spurgte på gaden «Hvad er meningen med livet»? Jamen det er jo bl.a. det han gør med sine programmer.
Det at gøre noget godt for andre, at hjælpe andre, er vel en stor del af meningen med livet.
Men vi glemmer det nok for ofte.
Tak for programmerne Tore! Vis mer
Tore, du har fått meg til å felle flere tårer enn alle eksene mine til sammen! Men heldigvis av en annen grunn, da! Heldig du som får oppleve alle disse møtene mellom mennesker, og alt det andre!
Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *