Hjelp oss å finne Inger Johanne fra Hurum

Inger Johanne 1Øyvind Fossen og Gunn Johansson ber om hjelp til å finne sitt søskenbarn, Inger Johanne (bildet) .  De vet ikke hennes nåværende etternavn, men hennes mor het Nanna Nilsen (eller Nilsson) eller  og var bosatt i Tofte i Hurum på 1960 og 70 tallet. Nanna kom opprinnelig fra Manndalen i Nord-Troms, og var barnebarn av den kjente predikanten Erik Johnsen.

Øyvind skriver dette i en mail til Tore på sporet:

Jeg og mitt søskenbarn som bor i Sør-Sverige har begynt å lete etter familiemedlemmer som vi ikke har hatt kontakt med på lang, lang tid. Men som det ofte skjer, så er det ikke helt enkelt å finne slektninger. Dette har vi nå erfart, og håper nå at noen av Tore på sporet-bloggens lesere kan hjelpe oss.

Inger Johanne m foreldre

Vi leter altså etter vårt søskenbarn som heter Inger Johanne. Vi vet ikke hennes etternavn idag. Hennes mor het Nanna og ektemannen het Einar Nilssen og var bosatt i Tofte i Hurum i Buskerud (ihvertfall på 50- 60-70-tallet). Mor Nanna kom opprinnelig fra Manndalen i Nord-Troms, og var barnebarn av den kjente predikanten Erik Johnsen.

Når man ikke har hatt kontakt med noen på svært lenge, så er det vanskelig å finne ut hvor de bor osv. Kanskje kan bloggen din på FB hjelpe oss igang?

Om du kan hjelpe Øivind og Gunn med å finne Inger Johanne, så send oss gjerne en mail. Så videresender vi denne til de to. Adressen er som alltid: tore.paa.sporet@nrk.no

Inger Johanne 2

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.