Søker bestefar, "konsertspiller" Frits Andersen?

Gamle bilder ill

Geir Lundli fra Sortland har i lang tid forsøkt å finne sin ukjente bestefar. Trolig het han Fritz Andersen og var musiker fra Oslo-området. Nå lurer Geir på om noen av Tore på sporet-bloggens lesere kan hjelpe han med å finne bestefar.

Her er Geirs historie: 
Min bestemor som het Hildur Johansen født i 1899 kom fra Dønna gården Rølvaag. Vinteren 1920 ble hun gravid da hun var sammen med en musiker som het Fritz Andersen som visstnok var omreisende og spilte på hoteller ol. Dette skjedde etter sigende på et hotellrom i Molde. Min bestemor tok med seg sine hemmeligheter i graven, som jo var nokså vanlig før i tiden da slikt ikke skulle snakkes så mye om.

Min mor Sigrid Helene Fearnley ble født 17. november 1920 i Kristiania, døpt i Dønnes kirke og døde 7. desember 1996. Som far står kun oppgitt –  konsertspiller Frits Andersen. Etter hva jeg har forstått skulle han bo i Osloområdet. Har søkt i databaser men det er vanskelig å finne frem.

Finner 10 personer i hele landet med dette navnet . Jeg ønsker jeg å lete etter slektninger til denne personen så er det noen der ute som kan hjelpe meg hadde jeg og vår familie fått en helhet i livet.
Med vennlig hilsen Geir Lundli

Har du tips: send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *