Tore endelig på sporet igjen

DSC_2661Bilde: Foran det hvite hus i Washington.

Da er vi endelig igang med nye reportasjer til kommende Tore på sporet-serie. I forrige uke dro vi til USA med den første deltageren i den nye serien. Hvordan det gikk vil du først få vite når vi har laget ni episoder til. Men flere er under planlegging. Samtidig er vi i full gang med den nye serien «Det må jeg gjøre før jeg dør», som vi har håp om å få på lufta på nyåret.

Vi er litt døgnville nå om dagene. Blir trøtt på de underligste tidspunkter. Årsaken er at vi har krysset Atlanteren og skjøvet på døgnet. Da vi landet i Washington måtte vi skru klokka hele 6 timer tilbake. Det ble en lang dag. På samme måte måtte vi skru klokka fram 6 timer da vi landet i København på hjemturen. Ikke rart man blir litt uvel. Selv om vi hadde en flott flytur, blir man nokså groggy etter en slik tur likevel. Det tar på.

Men det flotte er at vi nå endelig er i full gang med ny Tore på sporet-serie. Vi har fått «bestilling» på ti nye program, og vi har flere saker på gang, og flere saker vi jobber med. Alt dette gjør vi innimellom jobbinga med «Det må jeg gjøre før jeg dør»-serien. Vi har der allerede 6 av 8 reportasjer klare. Så før vi passerer ett halvt års arbeid, har vi laget 7 lange reportasjer. Så her går det unna. Teamet denne gang består som vanlig av vår faste fotograf Øivind Olsson og Tore. På lyd har vi allerede hatt med fire forskjellige, så det varierer fra gang til gang.

DSC_2623Bilde: Lydmann Joar Blækkan og fotograf Øivind Olsson foran Lincoln-monumentet.

Etter ferien vil det nok bli tid til flere Tore på sporet-saker også. Innimellom ferdiggjørelse av nyserien. Mye å gjøre her ennå. Vi skal få logo, vignett og legge på originalmusikk, gjøre noen intervjuer og redigere. Men med så mye flott råstoff er det noe vi gleder oss til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *