Silje Merethe søker barndomsvenninnen Louise

Silje M Karlsens fødselsdagBilde: Kan du hjelpe Silje Merethe Karlsen med å finne barndomsvenninnen Louise?

Silje Merethe Karlsen leter etter barndomsvenninnen Louise fra oppveksten i Nypeveien i Drammen først på 1990 tallet. Louise og familien flyttet, og Silje vet ikke hvor. Kanskje dro de til Danmark? Kan noen hjelpe Silje Merethe med å finne igjen barndomsvenninnen?

Silje Merethe forteller at hun og Louise var mye sammen i årene 1993-1995, men siden hun bare var rundt 8 år dengang husker hun ikke helt når Louise og familien flyttet. – Det blir nok vanskelig dette, for jeg husker ikke så mye, skriver Silje Merethe som har sendt med bilde fra sin 7 års dag. Louise er jenta med svart kjole og rødt hårbånd.

Silje forteller videre:  – Mammaen hennes het Vendy/Wendy og pappaen hennes het Karsten. Hun hadde også ei lillesøster. De bodde i Nypeveien 5, 3032 Drammen, og jeg bodde i Nypeveien 71 .  Jeg har to søstre, ei storesøster som heter Gry og ei lillesøster som heter Hege!  Mine foreldre er Roger og Vera.  Som sagt er det mulig de flyttet til Danmark, avslutter hun. 

Kjenner du Louise ? Kan du hjelpe Silje Merethe Karlsen til å få kontakt med henne igjen? Har du et tips? Send det på mail til tore@nrk.no  . Har du en egen etterlysning, send den og ev bilder til samme adresse. Mrk. mailen med Etterlysning Blogg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *