Sissel søker venninnen Anne Marie Tidemandsen Kelly fra Porsgrunn og USA

Sissel og Anne MarieBilde: Sissel og Anne Marie fra dagene de var sammen. Kanskje de kan møtes igjen?

Sissel Tuften fra Viksdalen trenger hjelp til å finne sin gode venninne Anne Marie Tidemandsen, opprinnelig fra Porsgrunn. De to møttes i Calefornia i USA i 1964 da Sissel jobbet der som aupair. Anne Marie ble igjen i USA da Sissel dro hjem. Hun er trolig gift og har barn der borte, men kanskje noen i Norge vet hvor hun er?

Sissel Tuften skriver:   – Fra 1964 til 1966 var jeg bosatt i Los Angeles, California. I 1964 var jeg air pair hos familien Robert Medina i La Brea, California. I 1966 var jeg ansatt i United California Bank på 6th,street i Los Angeles. Jeg ble kjent med ei norsk jente som jeg har mistet kontakten med, som jeg gjerne  vil du skal hjelpe meg å finne.

Før hun giftet seg het hun Anne Marie Tidemandsen og var fra Porsgrunn. Hun hadde en søster som jeg tror bor i Porsgrunn. Hun var hjemme i Porsgrunn i 1967, men reiste tilbake til Los Angeles  og gifta seg med en skotte ved nevn Tony Kelly. De fikk en datter som de kalte Ann Kristin. Jeg er nå 65 og Anne Marie trolig 66.

Den siste adressen jeg har er: Fam.T.J. Kelly, Village Square 460, 3600 Swenson st. Las Vegas, Nevada 89109, U.S.A. Jeg ville være veldig takknemlig om dere i Tore på Sporet kan hjelpe meg å finne henne og familien hennes. Mitt navn på den tiden var Sissel Andersen og jeg kom fra  Krokstadelva. Idag heter jeg Sissel Tuften, og bor i Sunnfjord.

Kjenner du Anne Marie, vet du hvor hun er, eller søsteren for den saks skyld, gi oss et tips. Så kanskje venninnene fra california i 1964 kan møtes igjen. Tips sendes som vanlig til : tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Sissel søker venninnen Anne Marie Tidemandsen Kelly fra Porsgrunn og USA

  1. Jeg er fra Herøya. Anne Marie Tidemansen vokste opp ikke langt fra meg.
    Hennes søster bor i Porsgrunn og heter Åse Kari Dahlgren.
    Med vennlig hilsen
    Hege Skreosen

    • Hei Tore ! Jeg tror Anne Marie Tidemandsen Kelly er fra Herøya, Porsgrunn.
      Jeg kjenner hennes søster. Hun bor i Porsgrunn og heter Aase Kari Dahlgren.
      Med hilsen
      Hege Skreosen , Herøya.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *