Leter etter fysioterapeut Aud Arnkvern

Fysioterapeaut

Ida Bakken og hennes mor Bente fra Hurdal prøver å finne en fysioterapeut fra Lørenskog sykehus i 1970 som heter Aud Arnkvern. Bente ble lagt inn på sykehuset etter en alvorlig trafikkulykke. Her møtte hun Aud som i tillegg til å være en trygg hjelper i opptreningen, også ble en god venn.

Ida Bakkens mor, Bente Breen Bakken ble altså lagt inn på sykehuset på Lørenskog i 1970. Da hadde hun vært utsatt for en alvorlig trafikkulykke, og måtte tilbringe ett år på sykehuset. Da hun skulle ha opptrening og fysioterapi møtte hun en ung, nyutdannet fysioterapeut som het Aud Arnkvern. Aud tok seg veldig godt av Bente, noe hun er veldig takknemlig for. I tillegg til mange timer med behandling, tok Aud også med seg Bente på kino i Lillestrøm.

Bente lå på avdeling 7 Nord på sykehuset, og både hun og datteren Ida skulle så gjerne møtt den dyktige og snille Aud igjen. Bente ( født 1951) var dengang 18 år, og Aud bare noen år eldre. Så de to fant fort tonen. Hvor Aud kom fra, er ikke Bente og Ida sikre på, men Bente tror hun kanskje var fra Jaren på Hadeland.

Har du et tips som kan hjelpe Ida og Bente Bakken til å få kontakt med fysioterapeut og venn Aud Arnkvern igjen, send en mail til tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *