Emigrerte Sigrid Nordstrøm til Australia?

Australia-ill

Sakarias Næss fra Drammen  leter etter en jente han studerete sammen med i Gøteborg i Sverige på 60-tallet. Hennes navn var Sigrid Nordstrøm. Nå lurer Sakarias på om noen vet hvor Sigrid , som hadde norsk familie, ble av?

Sakarias skriver:   I 1965 – 67 studerte jeg sammen med en jente i Göteborg, på Göteborg Tekniska Institut. Hennes navn var Sigrid Nordstrøm. Vi var mye sammen og ble kalt herr og fru Næss. Jeg var nok litt forelsket i henne, men tror ikke hun var så veldig forelsket i meg.

Hun studerte kjemi og jeg elektro. Vi var mye sammen. Ferdig med studiene og hjem til Norge holdt vi kontakten og var en del sammen. På denne tiden begynte hun å vise stor interesse for meg, og ville ha meg med og emigrere til Australia. Jeg var da også interessert, men valgte å bli i Norge – fikk jobb her.

Hun ville gjerne komme og besøke meg i Bodø, men det ble ikke noe av. I 1968 fikk jeg via en studiekammerat høre at han hadde truffet henne på Fornebu, og at hun var på vei til Australia for å emigrere. Jeg har tenkt mye på dette, og har forsøkt å søke på hennes navn, men jeg regner med at hun har endret etternavn?

Hun bodde hos sin mor på Høybråten (utenfor Oslo) mens jeg kjente henne. Kan dere hjelpe meg å få kontakt eller vite hvordan hun har det?

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *