Æresdiplom til Tore Strømøy

Strømøy Tore 064

Tore Strømøy er tildelt Samfunnsmagasinets Æresdiplom for år 2009. Dette er 9 året på rad at denne prisen deles ut. Blant tidligere vinnere er tidligere justisminister Odd Einar Dørum, advokat Einar Drægebø, fylkesmann Svein Alsaker i Hordaland og “gatebarnas far ” i Oslo, Arne Skarpsno. 

På Samfunnsmagasinets hjemmeside skriver juryen følgende om årets tildeling:   

Æres den som æres bør. Og det gjør Samfunnsmagasinet for niende året på rad, og denne gang ved å tildele vårt Æresdiplom for år 2009 til en kjent og kjær NRK journalist og en stor menneskevenn.

NRK Trøndelags Tore Strømøy

NRK Trøndelags Tore Strømøy, journalist og forfatter, er spesielt kjent som programleder for det populære tv-programmet ”Tore på sporet”, et program som også er Strømøys egen ide og eget konsept. I desember 2009 ble Tore Strømøy kåret til årets tv-navn av magasinet ”Se og Hør”. Folkets røst i Norge hadde igjen talt. Og meget klart og tydelig.

Gjennom programmet ”Tore på sporet”, har hovedpersonen vunnet mange hundretusener av norske tv-seeres hjerter. Omtanken journalist Tore Strømøy gjennom flere år har vist medmennesker som har søkt etter sine røtter, sine slektninger eller sitt genetiske opphav, har dypt rørt både liten og stor i flere land.
 
NRKs Tore Strømøy er også et jordnært menneske som ikke er fremmed for å vise følelser i utøvelse av sitt journalistyrke. Det i seg selv er et stort pluss som sfm.no har lagt særlig vekt på.

Etter vår mening er Tore Strømøy også en representant for norsk presse som det står stor respekt av. Det er derfor en ære for sfm.no å sette hans navn på samme liste som dem vi har hedret siden år 2002.
I løpet av mars måned vil Tore Strømøy få vårt diplom overlevert sammen med en minnerik gave. Sted, dag og dato for selve overrekkelsen vil bli annonsert i god tid.

Les mer: http://www.sfm.no/

Dette innlegget ble publisert i Ris og ros, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *