Bloggen fortsetter, også når denne Tore på Sporet serien er over!

svart

Tore på sporet serien for i år avsluttes med siste program førstkommende søndag. Men redaksjonen har nå bestemt at bloggen skal leve videre. Her kommer vi til å la seerne følge med stort og smått som skjer i redaksjonen, samt at vi kommer til å legge ut flere etterlysninger.

Det er tydelig at det er stor interesse for å ha en side på nettet hvor folk kan etterlyse folk. Da for det meste folk i Norge. Gamle venner, klassekamerater, redningsmenn ja til og med båter har vi etterlyst på våre sider. Og løsningsprosenten har vært høy. Derfor kommer Tore på sporet til å videreføre bloggen, slik at denne muligheten fortsatt skal ligge åpen.

Samtidig får leserne små og store nyheter og betraktninger fra Tore på sporet redaksjonen og det arbeidet som drives fram mot en ny serie. Så det er ingen grunn til ikke å besøke bloggen med jevne mellomrom innimellom. Vi kommer også til å legge ut små filmer fra både arbeidet og turer. har du noen du leter etter, kan etterlysningene sendes til tore@nrk.no  .  Skriv gjerne om du vil ha dem med på bloggen. Husk også å sende med bilder om du har det.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *