1 million seere gledet seg med Annamaria Gutierrez.

Opptak hos Nestor

Hele 975.000 mennesker, over halvparten av alle som så på tv i Norge på det tidspunktet, fulgte Annamaria Gutierrez leting etter sin cubanske far i går. Tilbakemeldingene har strømmet inn, både til Annamaria selv, til meg, til vår Facebookside og hit til Bloggen. Folk gleder seg stort over at hun fant sin far etter 30 år.

Nestor og Annamaria 2

Mange er det også som har vært inne på bloggen og kikket på den lille ekstrafilmen fra Cuba. Hittil i november har over 80.000 besøkt siden vår. Det er vi veldig glade for. Vi fortsetter å legge ut etterlysninger fra dere seerne her på siden vår, så det kan være lurt å kikke innom jevnlig. Her skjer det ting omtrent hver dag. Vi bringer løsninger så snart vi har dem.

Annam, søster og tantebarn

På vår Facebookside legges det ut et fotoalbum etter hver sending. Det har vi selvsagt gjort også denne gang. Og vi varsler alltid våre Facebooktilhengere når det skjer noe nytt her på bloggen. Siden vi ikke kan sette inn lange artikkler på Facebook, må de legges ut her.

DSC_1350

Annamaria har også hatt besøk av mange ukeblad, så om dere følger med der i uka som kommer, vil dere få mer stoff om henne. Før helga var hun med både i Stavanger Aftenblad, Rogaland avis og NRK Rogaland. Så folk i Rogaland har fått rikelig mulighet til å bli kjent med den flotte ungarsk-cubanske-norske kvinnen 🙂

DSC_1301

Vi legger, som dere ser,  ut noen bilder her denne gangen også. Disse bildene er det jeg selv som har tatt. Jeg elsker å ta bilder, derfor drasser jeg med meg fotoapparatet mitt over alt. Som dere har sett så har deltakerne denne gang fått ett bilde med seg hjem som minne om turen. I tillegg til alle de andre flotte minnene selvsagt.

DSC_1312

Noen har antydet at vi sensurerer bloggen vår, siden de finner så få kritiske røster her. Dette er ikke riktig. Kun innlegg som mangler fullstendig folkeskikk tas ut. Kritikk av program og meg får stå. Heldigvis er det ikke så mange av disse da. Det er vi både glade og stolte av.

DSC_1342

Det er hyggelig å se hvor godt våre seere liker denne Tore på sporet serien. Til tross for ny sendedag og endret program, er det likefult rundt millionen som ser på hver søndag. Og noen hundre tusen til ser på nett-tv, repriser, eller tar opp programmet. Tilbakemeldingene går ut på at folk liker denne formen for tv. Se bare på denne tilfeldig utvalgte kommentaren fra en seer:

DSC_1295

«Jeg  tror ikke vi har vondt av å komme i kontakt med følelsene i oss, sendetiden domineres mer og mer av det jeg etter min mening vil definere som overfladisk idoiti. Til noen av de programmene som får «beste sendetid» kan man virkelig lure på hvilke kvalifikasjoner som kreves……ikke dokumenterbare kunnskaper, i alle fall- for å si det forsiktig. Når jeg klarer å finne av-knappen og ikke irritere vettet av meg i forhold til dette får de som kaller dette sosialpornografi heller svitsje til en annen kanal der det fins noe som passer bedre eller finne av-knappen. Den er der.»

DSC_1298

Husk å meld deg som tilhenger av Facebooksiden vår og besøk både den og bloggen daglig nå i sendeperioden. Som sagt, det vil komme nye saker her hele tiden. Ikke minst nye etterlysninger. Og til alle dere som har etterlysninger som ikke legges ut her, skal dere vite at alle blir lest, besvart, arkivert og brukt om det er din sak vi begynner å jobbe med.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til 1 million seere gledet seg med Annamaria Gutierrez.

  1. Irmelin Moe sier:

    Jeg kan bare slutte meg til alle de andre som synes Tore på sporet er et veldig fint program. Vi nordmenn er vel ikke kjent for å ta veldig godt vare på våre familier,så det er vel det som rører litt i
    oss alle.Det er nok mange som har litt dårlig samvittighet m.h.t. at man har sikkert foreldre,søster,bror,som de kanskje ikke har hatt kontakt med på mange dager,eller år….Jeg slukte noen kameler og tok kontakt med min egen bror som jeg fikk snakke med før han døde, så alt for tidlig. Viss det er vanskelig å ringe, skriv et kort,det er mange ganger lettere.Vi trenger et samfunn som bryr seg,og det gjelder hver og en av oss,skru av tv-apparatet og prat med dine familiemedlemmer.

  2. thile sier:

    Du er så bra, Tore:o)
    Så dere blir beskyldt for å sensurere nå–*urk*

    Er det ikke lov og ha et knall fint program, som så mange liker?
    Av knappen fins…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *