Snø- det er i en hall det…

Svenskene har en. Den er ikke stor, men den holder. Den ligger i Torsby (mest kjent for å ha fostret Svennis).
Er det fremtiden? Må vi inn for å få snø? I så fall frykter jeg at det fort blir: Dørene lukkes og toget stopper ikke igjen for langrenn….

Bare så det er sagt: Jeg er for snø-haller eller tunneler. Det er glimrende at vi kan finne snø tidlig på høsten eller sommeren inne i en tunnel, men ikke i desember…
Jeg tror knapt nok at det kan redde en verdenscup heller. Det tror heller ikke FIS. Og det er vel ingen overhengende fare for at all vinteridrett må inn under tak for å overleve. Men et grep bør heller være å se hvor verdenscupen blir lagt i november og desember. I USA er det snø. Faktisk mye snø. Kunne verdenscupen bli lagt dit? Det er klart at langrenn ikke er noen folkesport i USA- men det blir den heller ikke i Europa dersom konsekvensen blir å avlyse renn her.
Tror dere dette er en løsning?

Nå skal det riktignok bli renn i Cogne onsdag og i La Clusaz neste helg. Men det har vært så mye frem og tilbake at jeg ikke våger å tro det før jeg står med snø ned i støvlene i La Clusaz og forbanner det kalde vannet som renner nedover leggen min…. Men jeg skal prøve å ikke være for sur- for snø i støvlene har det vært litt for lite av så langt i år….

Avsender: Eirik Koren

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *