Northug og NM.

Skal eliten kunne droppe deler av NM? Petter Northug ønsker å droppe siste del av NM til fordel for renn i Russland. Bør han kunne gjøre dette? Hvilke følger får det for NM dersom flere løpere gjør det samme? Dette er en vanskelig problemstilling. Hadde Northug droppet flere renn i første del av NM- hadde svaret vært enkelt. Han måtte stilt i siste del. Delvis også fordi det kommer klart frem i kontrakten han har med skiforbundet. Men nå gikk han i den første delen. Han sto over sprinten, men gikk resten. Jeg støtter vår ekspert Torgeir Bjørn. Jeg tror ikke Northug trenger en 5-mil til. Han skal gå i Kollen. Og på tampen av en lang sesong ser jeg ikke de helt store sportslige argumentene for hvorfor han bør stille. Så da munner det hele ut i NM sin status. Eller enda mer presist: status for andre del av NM.

Avsender: Eirik Koren

Publisert i epost | 6 kommentarer

Takk til alle som tippet VM!

Jeg er utrolig imponert over tipsene under VM. Ser noen kommer med ønske om å tippe Birken. Dersom noen har andre forslag til tippekonkurranser er det bare å melde det inn. Kan ikke love at det ender med konkurranser av alle forslagene, men vi er åpne for nye og mye!

Avsender: Eirik Koren

Publisert i epost | 1 kommentar

Tipp pallen, vinn krus!

sx0b8af3.jpg
Tipp vinneren av lørdagens 3-mil!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 25 kommentarer

Tipp pallen, vinn krus!


Tipp herrestafetten, få flest riktige svar og stikk av med et herlig NRK-krus!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 33 kommentarer

Tipp pallen, vinn kopp!

Morgendagen er kanskje den vanskeligste dagen å tippe pallen!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 19 kommentarer

Tipp pallen, vinn krus!

Hvem vinner 10 km for kvinner i morgen? Tipp pallen og vinn et herlig krus!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 40 kommentarer

Pallen for kvinnene. Tipp den!

Fall og fall. Ja, det var gutta. Det ble jo tysk, men ikke slik de fleste av oss trodde. Spettet fra Lobenstein stakk av med gullet. Så ser vi fremover. Kvinnenes 15 kilometer. I skrivende stund ser jeg på SVTs VM Magasin. Der snakker de om sin egen «favoritt» Charlotte Kalla. Junioren. Selv om Astrid klarte det, tror jeg dessverre at Kalla er litt for lett ennå. Så hvem vinner? Jeg er i tvil. Stor tvil. Normalt pleier det å være enklere å plukke favoritter hos kvinnene, men i dag er det vanskelig. Fordi Kuitunen har problemer med ryggen i skate. Neumannova var stor i Changchung, men der hadde hun kun 28 andre konkurrenter. Og ingen reelle motstandere. Likevel tror jeg kampen vil stå mellom disse to. Også har vi mellom 4 og 6 andre som er outsidere. Roponen er fantastisk til å skøyte, men litt svak i klassisk. Saarinen er motsatt. Så har vi Marit Bjørgen. Det tror jeg er vårt sterkeste kort. La oss håpe hun lykkes. Jeg setter henne ikke som favoritt, men det bør være mulig å kjempe om en bronse. La oss uansett håpe at vi har falt nok for dette mesterskapet. Tipp i vei folkens og lykke til. NRK-kruset kan være på vei til deg!

Avsender: Eirik Koren

Publisert i epost | 11 kommentarer

Tipp pallen på 3-mila eller jakten om du vil!

Så er det klart for hybrid-øvelsen. Nok en gang er det pallen dere skal tippe. Jeg må si jeg er imponert over tipsene deres til nå! Dette er tradisjonelt ingen stor norsk øvelse. Ikke etter at det ble 15+15. Og jeg tror det kan bli i drøyeste laget å sette en nordmann på toppen av lista. Personlig tror jeg det er tre løpere som kommer til å kjempe om gullet. Det er Legkov, Angerer og Vittoz. Legkov er min personlige favoritt. Russerne har nok en gang kjørt høydetrening i Armenia. Det pleier å være en oppskrift på suksess. I tillegg til dette trekløveret nevner jeg Shiriaev som en outsider.

Og for oss: Northug. La oss håpe han kan få spurte om gull……

Lykke til folkens!
Eirik

Avsender: Eirik Koren

Publisert i epost | 10 kommentarer

Tipp pallen på stafetten!


Ny konkurranse i VM, ny konkurranse her!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 17 kommentarer

Tipp Pallen! Vinn NRK-kopp.

Nå begynner Ski-VM. Jeg har mine klare favoritter foran torsdagens sprint, men hvilke løpere er dine?
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 28 kommentarer