Tipp pallen på stafetten!


Ny konkurranse i VM, ny konkurranse her!

Det er fortsatt pallen jeg er ute etter folkens, og nok en gang har dere muligheten til å bli den stolte vinner av en NRK-kopp.

I morgen er det sprintstafetten. Tipp pall for kvinner og herrer, den av dere som får flest rette, eller kommer nærmest, vinner den lekre koppen!

Gårsdagens vinner i pall-tippinga på sprinten ble StianT som nagla hele kvinnepallen og vinneren av herrene. Grattis!

Mine tips:

For herrene holder jeg Norge med Petter Northug og T. A. Hetland som favoritter ved siden av svenskene, men land som USA og Russland kan blande seg inn.

På kvinnesiden holder jeg Finland som favoritter foran Norge (U. Jacobsen/ Bjørgen), Italia, Sverige og Russland. Kuitunen så litt tung ut på åpningsdagen, så det blir spennende å se hva hun har å by på her.

Lykke til godtfolk! Eirik.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

17 kommentarer til Tipp pallen på stafetten!

 1. k. Klavenes sier:

  Menn:

  1. Norge
  2. Russland
  3. Sverige

  kvinner:

  1. Italia
  2. Sverige
  3. Norge

 2. ThomasB sier:

  Menn:

  1. Norge
  2. Sverige
  3. Russland

  Kvinner:

  1. Finland
  2. Sverige
  3. Norge

 3. nina sier:

  Menn:
  1.Norge
  2.Sverige
  3.Canada

  Kvinner:
  1.Finland
  2.Norge
  3.Tyskland

 4. Lene W sier:

  Kvinner:
  1. Norge
  2. Sverige
  3. Finland

  Menn:
  1.Norge
  2. Sverige
  3. USA

 5. Oda K sier:

  Kvinner:
  1.Norge
  2. Finland
  3. Sverige

  Menn:
  1.Norge
  2.Russland
  3. Sverige

 6. Livets lys sier:

  Herrer:

  Norge
  Sveits
  Danmark

  Kvinner:

  Luxemburg
  Danmark
  Tyskland

  Går denne inn ønsker jeg meg to kopper. Det må vel være ok.

 7. magnus.n.koløy sier:

  Damer:
  1.Norge
  2.Finland
  3.Sverige

  Herrer:
  1.Norge
  2.Sverige
  3.Russland

 8. Kritian. koløy sier:

  Damer:
  1.Finland
  2.Norge
  3.Sverige

  Herrer:
  1.Sverige
  2.Norge
  3.Russland

 9. sabina koløy sier:

  Damer:
  1.Finland
  2.Norge
  3. italia

  Herrer:
  1.Sverige
  2.Norge
  3.Russland

 10. Ole F sier:

  Herwig Karlsen og Adolf Hitler
  ?er to helt forskjellige personer fra to tidsaldere som ikke har noe som helst felles. Bortsett fra gaulinga. Når Norge tar gull i ett eller annet høres Jon Hervig Carlsen helt ?verrückt? ut. Da er ?Das Dritte Reich? (filial Norvegen) gjenåpnet.

  Er tvansgstrøya klar?
  Det er sannsynligvis enhver sportskommentators drøm å bli kjørt i evig loop med sine verbale kaskader. Tenk på Lillelien! Tenk på Lord Beaverbrook! Og Brå som brakk staven og Rekdals scoring med gullskoen.
  Visstnok kan nok enkelte norske idrettsutøveres prestasjoner i ettertid bli sett på som historiske. Men ikke hysteriske. Det står jo ikke om liv, men av og til virker det som om jorden går under eller at Messias er vendt tilbake. Å høre Jon Hervig Carlsen i en sammenhengende tirade av uforståelig babbel skapt langt bak i kråsen, der ingen tilknytningspunkter til hjernens talesenter finnes, har vært VM?s hittil flaueste mediaopplevelse. Stakkars Astrid Uhrenholdt Jacobsen som skal ha denne gjenlevende parodien heftet til karrierens første seier.

  Hvor svikter kvalitetssikringen?
  Skiløp og VM og OL har alltid vært höjdare i vårt årshjul, men akkurat som skøytesporten en gang begynte å falle på glattisen og på sin overdrevne plass i verdensbildet, er langrenn på TV blitt en tiurleik for egosentriske, hylekåte programledere med adrenalinkick. De som har mulighet velger naturlig vekk brølapene Hervig Carlsen, Rike og Arne Scheie til fordel for radiokommentatorene eller de svenske fagfolkene.

  Det er gått for langt
  Det er ikke slik at skiløp = Hervig Carlsen + Rike, vi blir bare narret til å tro det.
  Farligheten ved slik linking av navn/sport vet alle som har bedrevet skyting på et visst nivå. Kjell Kristian Rike opererer som en evig oppnevnt skytterkonge med lisens til å styre himmel og jord rundt sitt lille, private NRK-univers. Slik har han pinadø gjort med skisporten også. Skiskyte-VM var herlig rent for Rike-babbel, fordi han var syk og hjemmeværende. Tenk hvor mye bedre ski-VM ville ha vært uten denne samrøren av ukvalifisert synsing, privat pjatt og innsendt lyrikk på neandertalernivå.

  Ikke alle vil være enig
  Og takk for det, men en må kunne spørre seg om ikke NRK og folk kan leve bedre ved å gi andre og bedre kommentatorer sjansen. Som alle andre media må de også der i gården skifte mannskap, kanskje sirkulere og prøve ut yngre krefter. Media er jo flinke til å resirkulere gamle helter, og av og til ser man nok mer på fordums stjernestatus enn på bi-kommentatorens kvalifikasjoner.

  Ikke at det har så mye å si i verdenssammenheng.
  Men decibelmessig kan man lure, av og til. Så jeg skrur bevisst over på Sverige når det er langrenn på TV heretter. Jeg blir flau langt inn i hjernebarken av Hervig Carlsen og lider med ham i hans kvelningsfornemmelser.

 11. StianT sier:

  Hva slags tull er dette? Ingen VM uten Carlsen og Rike! Uten skrikingen og entusiasmen er det nesten likegyldig om Norge vinner. Stå på Carlsen og Rike!!

 12. Einar A sier:

  Hehe, godt lesestoff av de to siste innleggene her. Må jo faktisk si meg litt enig med begge to. Vedr. førstnevnte så er det befriende å høre at det ikke bare undertegnede som har problemer med verbale «orgasmer». Greit det at vi har mange søte idrettsjenter men tror neppe jeg hadde hoppa i køya med noen av dem. Til det er de altfor bortskjemte og lunefulle. 😉 Men for all del «Heia norje» som det heter på svensk.I siste innlegget her syntes jeg nesten synd på Stian T som ikke har forstått at personifisert digging er en uting. Ei heller det Ole F legger for dagen.Men Stian T har et poeng – entusiasmen gamlekara legger for dagen er beundringsverdig. Men alikevel tror jeg ikke dem har noen selvskreven pallplass i idrettshimmelen. Vel hvorfor jeg skriver dette innlegget er for å tilkjennegi min støtte til at Nr.k(Kr.n) skal fortsatt være tilstede når landskvinner/menn presterer på høyt internasjonalt nivå rund om i verden.
  Når man bor utenomlands er det godt å sveipe innom og bli oppdatert. Tusen takk Nrk – bare stå på. Men kansje Carlsen og co bør leve ut sitt 6 liv hjemme og ikke på eter`n.

 13. Sporten moderator sier:

  Folk skal selvsagt få mene hva de vil, men det finnes mange som synes de to ringrevene gjør en utmerket jobb.

  Skal jeg holde meg til konkurransen, så må jeg si at dagens tipping var heller slett.

  Klavenes og ThomasB var best, det med to rette. Trekining tilkjenner Klavenes koppen. Beklager ThomasB, men det kommer flere av disse konkurransene!

 14. StianT sier:

  KVINNER

  1.Sverige
  2.Norge
  3.Canada

  MENN

  1.Norge
  2.Sverige
  3.Italia

 15. Ann-Karin Koløy sier:

  Kvinner:
  1.Norge
  2.Finland
  3.Tyskland

  Menn:
  1.Norge
  2.Tyskland
  3.Italia

 16. ErikK sier:

  Kvinner:
  1.Norge
  2.Finland
  3.Tyskland

  Menn:
  1.Norge
  2.Tyskland
  3.Italia

 17. Egil Fenne sier:

  Tror VM er over for min del. Utrolig lite som kom ut av det, bortsett fra de norske medaljene. Helt utenom sendetid for de landene som kunne vært interessert, utrolig tynt med publikum og jeg tror dessverre at de norske millionene som pøses inn i denne sporten er som den siste olje. Hvem gidder dette i lengden. Ser at noen kicket bort i de gamle traverne i boksen. Skal de sitte der til pensjonsalderen? Tror ikke dette er sporten for annet enn jevnaldrende, heller. Eneste som mangler nå er konkurranseløpere i 40-årsalderen og oppover. Botvinov er gutten sin, det.
  Ser for meg Hjelmeset i løypa i 15 år til. Dæhlie ga seg altfor tidlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *