Gaper han over for mye?

Igjen skal verdens beste Bjørndalen gå langrenn. Denne gangen er der snakk om La Clusaz. Han har valgt å si nei til start i ØHochfilzen. Han sier til NRK at han må konsentrere seg litt om langrenn også for å gå i VM. I det ligger det nok at Bjørndalen vet at billetten til Sapporo nærmest er bestilt. For dersom Ole Einar Bjørndalen leverer noe i nærheten av rennet i Gällivare kan ingen komme utenom han. Og ingen ønsker heller å komme utenom han da. Jeg er sikker på at landslagsledelsen mener at ett eller eventuelt to gull i Sapporo veier tyngre enn at en «ren» langrennsløper må bli hjemme. Med Åge Skinnstad er også skillelinjene mellom skiskyting og langrenn i ferd med å bli visket helt ut tror jeg.
Men kanskje Ole Einar Bjørndalens ønske om suksess er hans verste fiende. For det er klart at to mesterskap på en vinter koster-selv for Bjørndalen. Selv om han i skrivende stund virker å være utilnærmelig i både skiskyting og langrenn skal det mye til å beholde formen. Jeg er utrolig glad for at han er «gal» nok som prøver på dette, men det er en anstrengelse helt utenom det vanlige- så må vi jo selvfølgelig huske at det er lite som en vanlig med verdens beste Bjørndalen……

Avsender: Eirik Koren

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Gaper han over for mye?

  1. Ivar M. Nerby sier:

    Sjølgode Bjørndalen har bare godt av bli «jekka ner litt». Han ække så go’ som han trur. Han bør holde kjeft og tørke snørra!

  2. Bjørndalen-fan sier:

    heilt uenig i d Ivar.M Nerby si, bjørndalen æ ein mann mæ beina gødt festa på jorda, men sjølv verdens beste skiskytter har ein dåle dag iblandt. Ingen æ best kor dag..
    Stå på ole, du æ best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *