Kongshavn blir ikke tatt av!

img650x367Det er bra surt. Den ene av våre to Kongshavn-dramatikere, Axel Hellstenius,  får satt opp et skuespill på Broadway. Det er omtrent once in a lifetime. Hvis noen skulle tro at Elling ikke holder mål, er det greit å minne om at skuespillet ble nominert til årets komedie da det gikk i London i 2007. Så kødder åpenbart den amerikanske regissøren det til. Tar ikke sjansen på det alvoret humoren må ligge oppå. Nå tas Elling altså av plakaten.  På Broadway rår ulvene. Her forsvant det nok en del inntekter, ja.

Jeg er sjokkert. Stykket var fantastisk og publikum elsket det. Vi følte publikum forlot salen glade hver kveld vi spilte det,

sier Denis O’ Hare til VG. Axel Hellstenius skrev på facebook-siden sin umiddelbart etter premieren:

Det var gøy i New York. Veldig gøy. Denis O’Hare gjorde en kjempefin Elling. Synd regissøren ikke stolte på alvoret i historien. Og lot det såre være sårt, og det vonde vondt. Da ville sannsynligvis det morsomme i forestilling blitt morsommere også.

Nå hadde Axel Hellstenius to premierer 21. 11 og sier i en kommentar på denne bloggen at

det var rart å ha vært med på to så ulike produksjoner, som hadde premiere på samme dag: “Elling” på Broadway og “Kongshavn” på radio. Å ha navnet sitt på en Broadway-plakat er gøy, men surrealistisk. Og ha vært med på denne store radioteaterserien føles viktig.

Og Kongshavn blir garantert ikke tatt av plakaten. Serien går til februar.

Dette innlegget ble publisert i dramatikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *