Kanon! Mye ros til serien

theis

Brødrene Theis og Martin, Thomas Bye og Axel Aubert. Theis har fått sin første fan.

Stortingsrepresentant Elise Ross har satt seg inn i bilen og kjørt inn i hyttegarasjen på Kvitfjell etter skandaleråkjør fra pressen. Der forlot vi henne i første episode. Søndag hører vi hvordan det gikk.

Men mange har åpenbart utløst spenningen ved å lytte videre på nettet. Og det er selvfølgelig alt for fristende å hente fram disse reaksjonen fra Kongshavntavla:

Jacob:

O, dette var en fryd. NRK gikk høyt ut på forhånd og kunne falt dypt. Her er nok mye inspirasjon fra store TV-produksjoner , men likevel unikt radioteater. Minken var bare fantastisk. Jeg vil helt klart følge dynastiet Ross søndagene framover.

June:

 STORkoser meg med Kongshavn hjemme på kjøkkenet !

Palla:

Kanon!

Kari Berge:

Dette var kjempe! Har hørt radioteater siden 50-tallet, særlig krim. Også noen samtidsdramaer i nyere tid. Jeg synes at dette uttrykker hva jeg opplever. Har hørt nesten 4 episoder og skulle gjerne tatt alle i ett. Dette er spennende og jeg tror, rett inn i hjertet av tida, selv om jeg ikke er i senrum av det som skjer og egentlig ikke vet. Ser ut som det er flere som opplever det slik. Nydelig.

 Mari Kaasa Eliassen:

Dette er så bra ! Gratulerer med en flott start ! Gleder meg til neste episode !!
Helt klart at dette har vært og er en storsatsing av Nrk Drama, er stolt over at vi har så gode folk både foran og bak mikrofonene, og ellers alle som trengs for å få til denne serien! Hjertelig til lykke – dette blir moro fremover !!

Dr. Jonas Fjeld:

Dette er knallbra! Har kost meg med alle episodene. Der er jo så man ikke har lyst til å sette på pause. Selv når man er kommet hjem etter jobben. Kjempesatsning fra Radioteateret! Fortsett med slikt!

Og fra Facebook-siden:

Kreativ student, Bergen.

Jeg vil takke NRK Radioteatret for en spennende og drivende dramaserie. Jeg så alltid for meg miljøene, et godt lyddesign og gode karakterer. Jeg likte trekkene hos Theis, Otto og Gudny. Har anbefalt alle kjente til å lytte.

Takk for så trivelige reaksjoner! Gjerne flere – av alle slag.

Dette innlegget ble publisert i dramatikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *