NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Bare en dag igjen før fristen for å melde seg på Fagdagen går ut. Gå ikke glipp av denne muligheten!Fristen er 30 mai! | Fagdagen 2013

Bare en dag igjen før fristen for å melde seg på Fagdagen går ut. Gå ikke glipp av denne muligheten!Fristen er 30 mai!

Nå er det bare1 dag igjen til fristen for å melde seg på Fagdagen går ut. Over 1200 NRK`ere har allerede meldt seg på til det faglige programmet på Fagdagen 6. juni. Og på festen på kvelden ligger det nå an til at vi blir  rundt 1000 festklare kolleger  som skal svinge seg til rytmene fra verdens beste husband, KORK. Men det er fremdeles plass til flere.

Selv om  workshopene på Fagdagen allerede er mer enn fulltegnet, er det mange interessante forelesninger å få med seg i den faglige delen av programmet, som består av 23 sesjoner fordelt i Aulaen på Marienlyst skole, store studio, studio1 og studio19 fra kl. 09.00 til kl. 17.00.

Eller kanskje du er nominert i en av våre 4 priskategorier der det har vært stor pågang av nominasjoner de siste dagene. Juryene får en vanskelig jobb med å plukke ut en vinner fra et tosifret antall gode kandidater som det er i enkelte av priskategoriene. Det blir spennende å se hvem som kan henge diplomene på veggen i  år!

Så hvis du sjekker mailen din, finner du en påminnelse om påmelding til Fagdagen.

PS. Vil du vite mer om programmet, så finner du alt om Fagdagen 6. juni i toppmenyen på Fagdagsiden. Der ligger all informasjon om programmet med forelesere, sesjoner, priser og fest.

Vi sees torsdag 6.juni!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.