Agnete skal i ilden igjen

Ny veldig lang dag i dag, Agnete skal øve igjen i dag, men der er ikke før 19:45 så hun har hele dagen å forberede seg på. Gå ut i solskinnet og nyt dagen du Agnete, så kan jeg sitte inne å se konkurrentene dine øve. Promosingelen til Agnete ser forresten slik ut:

image

Det var ett veldig flott nordisk party i går, jeg synes synd på Agnete som grunnet omstendighetene går glipp av slik morro, selv om det for en artist helt sikkert kan være anstrengende. Hun må uansett gjøre de valgene som er rett for henne og ikke bry seg om hva andre måtte mene og føle. Agnete får det resultat hun får uavhengig om mengden at tilgjengelighet for presse og fans her i Stockholm.

Det siste av de store begynner øvelsene i dag – kommer straks med meninger om dem.

Når det gjelder hvilke 10 låter som går videre til finalen gjorde ikke gårsdagens øvelser mye for hva jeg tipper. Jeg er fortsatt temmelig sikker på at Tsjekkia, Ungarn, Kroatia, Armenia, Russland, Kypros og Malta burde legger champagnen på kjørelen for å kunne sprete den tirsdag kveld. Når det gjelder de tre siste plassene er jeg ganske så usikker. Egentlig er det vel bare Montenegro jeg er helt sikker på champagne-pengene sine på noen annet i stede. Resten kan karre seg videre på en god dag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.