De tre siste låtene dag 4

Etter at Norge har sunget blir jeg alltid litt i ett vakum sånn følelsesmessig. Men, jeg må si hva jeg synes om de 3 siste låtene i dag. Som kjent skulle det vært en låt til, men Romania ble som kjent skøvet ut i Grand Prix-kulden. Der kan man trenge ett skjerf så kjekt at vi har fått det fra årets nederlandske deltager:

imageGeorgia stiller med gruppen Nica Kocharov & Young Georgian Lolitas og allerede der er de ute og kjøre spør dere meg. En passe energisk låt, men den får ikke blodpumpa til å dunke raskere hos meg. Rimelig intetsigende slik mine ører oppfatter det og en fremføring der de har valgt en psykelisk vinkel på det hele. Eneste fordelen med denne låten er at man vil huske den norske låten bedre.

Albania og artisten Eneda synger om ett eventyr «Fairytale» men jeg kan love at dette ikke blir et eventyr på resultatlisten. Uinspirert låt og fremføring som har tapt seg grundig fra forhåndsvideoen som var ganske så bra. Nå stilte hun i vanlige klær og uten innlevelse og hvis det kommer på plass kan dette bli en del bedre, men veldig bra blir det neppe.

Belgia og Laura redder kvelden for de av oss som liker funky partymusikk. Dette svinger det av i tonnevis og bare hun tuner inne TV-sjarmen så kommer dette til å nå langt. Endelig får dansefoten sitt og jeg satt og trampet takten jeg. Dette blir en vinner på dansegulvet på Grand Prix-fester denne sommeren.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.