Velkommen til dag 2 – 2016

Alltid hyggelig å føle seg velkommen:

imageOg de som jobber her er søte, hyggelige og servicemindede. Med andre ord hyggelig å være norsk i Sverige også.

Tjekkia var første land ut og Gabriela er blendende vakker, synger veldig bra og har en fantastisk flott låt. Tjekkia sin aldri-komme-til-finale-forbannelse bare må bli brutt i år. Dette fortjener finaleplass og å komme høyt opp på resultatlisten i finalen også. Mulig jeg akkurat fikk meg en ny favoritt låt nå.

Kypros var frem til nå min favorittlåt. Til tross for en fengslende fremføring, de står inne i bur, men band-fremføring blir sjelden bra TV. Låten er kjempebra og den har veldig bra driv i seg, men jeg er vel redd de fleste TV-seere ikke vil la seg fengsle like mye av dette. Jeg håper inderlig at jeg tar feil og Minus One gjør det rett så bra.

Østerrike sin deltager ZOE er fortsatt søt og låten er søt nok den også, men det manglet energi og overskudd i fremføringen. Fargerik bakgrunn som jeg likt veldig bra, men blir denne fremføringen like tam som den var første gang er det fare på ferde for videre sjanse i konkurransen. Vi får håpe hun fikk seg en wake up call her. Og på andre forsøket var det noe bedre.

Estland er siste land ut i denne bolken. Juri har en kul låt han, og han fremstår som ungdommelig kul der han gjør noen korttriks mens han fremfører låten sin. Absolutt likandes dette og absolutt en låt som kan overraske dette.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.