En søtere slutt på dagen i dag

Vi fikk en liten søtsak i dag også, denne gang i ganske lite format:
image

Bosnia Hercegovina var først ute av dagens tre siste låten. Og aldri før har vi sett piggtråd på scenen. Jeg går ut fra at dette ikke er ett symbol på forholdet mellom de to sangerene, men mere ett symbol om hva de synger om. Låten starter som en typisk Balkan-ballede, men av en eller grunn har du sluppet løs en rapper oppe i dette og det mener mange ødelegger låten ganske så grundig. Som den ungdommelige karen jeg er kan jeg leve med rap og finner låten til å leve med.

Malta og artisten Ira som allerede har en sølvplass i denne konkurransen å skryte av mener alvor. Veldig gjennomført fremføring, hun synger upåklagelig og ser ut til å ha full kontroll på alt hun gjør på scenen. Ikke rart hun sa Yes baby etter den siste fremføringen sin. Bli ikke forundret om hun ender opp veldig nært sin forrige plassering i denne konkurransen og to uker på Malta frister i grunn.

Sverige øver sist i dag. Frans har en utrolig behagelig låt å lytte til. Og han fremstår også som en som virkelig er lei seg for noe galt han åpenbart har gjort. Men, blir dette for kjedelig for TV-seere rundt omkring i Europa?. Det kan fort bli det, hele fremføringen er innadvendt og veldig nedtonet. Sverige starter for øvrig som nummer 9 i finalen neste lørdag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.