Det er flere som skal til Stockholm

Siste delfinale i Sverige og to nye låter får finalebillett og de to siste låtene som får en siste sjanse neste helg.

Fresk åpning med Gina og kveldens gjesteprogramleder Sarah Daen Finer.  Med disse to damene er programmet i de tryggeste hender.

Melodi 1 – Eclipse

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Så skal vi få rockefot og dette er absolutt innenfor. Tøff låt, men det er veldig sjelden at band på scenen funker på TV og det gjør det ikke her heller. Fremføringen blir rotete å se på og da hjelper det ikke mye at det ellers er lite å utsette på det disse gutta gjør på scenen.

Melodi 2 – Dolly Style

Sang 4 – Fremføring 3 – Kostyme 5

En aldri så lite overdose av pastellfarger her, men dette tåler vi.Dessverre skurrer det mere på det stemmemessige.  Og sangen er vel heller ikke plagsom nyskapende akkurat heller. Dette blir bare slitsomt i lengden selv om låten i seg selv kunne hatt potensiale.

Melodi 3 – Martin Stenmarck

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 4

Endelig musikk på svensk og vi roer ned med en melankolsk ballade. Og dette liker jeg, artisten fremfører låten med nerve og dette blir veldig troverdig for meg. Fremragende fremføribg og helt klart en låt jeg vil heie på.

Melodi 4 – Linda Bengtzing

Sang 4 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Nesten litt James Bond-inspirert dette. Men, denne artisten har deltatt før og dette høres da veldig ut som noe hun har med før. Lite å utsette på fremføringen, det har hun stålkontroll og kostyme er dødsbra. Men, låten så uoriginal da.

Melodi 5  – Frans

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 5

Særegen stemme det skal han ha. Og dette var da i grunn en trivelig liten låt og med sjarmen på plass også ble dette en svært behaglig TV-opplevelse. Deilig med låter som ligger litt nedpå og bare frembringer gode følelser.

Melodi 6 – Panetoz

Sang 4 – Fremføring 3 – Kostyme 5

Fem freske karer er på gang nå. Dette er fartfylt, men det blir fort ganske anmasende på meg. Stemmemessig er de også på bærtur ganske så ofte i låtens gang og dette blir mere skrik enn ull. Kule kostymer da.

Melodi 7 – Molly Sanden

Sang 5 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Sisten låt ut i år og den bruker alltid være en åpenbar vinnerkandidat av hele skiten. Og denne er intet unntakt. Fremragende fremføring av en låt som oppbyggingsmessig ligner litt på årets noreske bidrag. En låt med klare rytmeskifter. Og siden Molly også har Junior-Eurovision fortid så det kan bli en interessant fight.

Har holdt meg unna så aner ikke hvordan dette har gått så jeg tipper på Molly og Martin direkte til finale, med Linda som sterkt konkurrent for å snyte Martin for den plassen.

Videre til neste stemmerunde gikk: Dolly Style, Runaways, Panetoz, Molly og til slutt Frans.  Overraskende dette gitt, trodde vel ikke av Martin og Linda skulle være de som røk ut på dette tidspunktet. Snakk om totalbom for meg på tippingen gitt. Denne så jeg ikke komme.

Så skal ting avgjøres første til finalen blir Molly Sanden. Ikke noen stor overraskelse det, men spent på hvem siste låt blir.

Først til siste sjansen er Dolly Style og siste bidrga til samme konkurranse blir Panetoz. Skal det bli min lille favoritt Frans som får turen til Stockholm? Ja det ble det, takk Sverige.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.