De fire første låtene dag 2 – 2015

Man har forlatt solfylte Wien og sitter inne i en hall resten av dagen. Man gjør noen offer for Grand Prix-fansens informasjonsbehov.

Serbia var først ute i dag og kul låt til tross, dette var Carola gone very bad. Flagrende kjole, flott stemme, hvite flagg , noen som endrer kostyme og vindmaskin, dette har vi både sett og hørt før. Hun redder seg litt inn på stemmen og det faktum at det blir party etterhvert.

Ungarn er en låt som plutselig er blitt veldig bra. Hun synger nydelig og hele sangen gjør seg kjempebra på scenen. Denne gjorde mange byks opp på min liste nå. Veldig behagelig låt, fremragende fremføring på scenen, disse har truffet spikeren rett på hodet.

Hviterussland har en i og for seg OK låt og vanligvis gjør det veldig mye ut av seg på scenen. Men, denne gangen gjør de ikke det. Dette blir rett og slett litt for ordinært for at de store massene skal legge merke til denne låten er jeg redd. Men, scenen var fin under sangen da og fiolinspillet pent.

Russland stiller med en vokalsterk artist som gjør sine saker meget så bra ja. Og hadde det ikke vært for at dette landet er den skikkelige slemme gutten i Europa-klassen, så hadde vår skoletur neste år kanskje gått til Moskva.  Det veldig få vet er at denne låten skrevet av en svensk komponist egentlig ble gitt til en sør-afrikansk artist først, men hun måtte utsette sin CD-utgivelse da Russland valgte dette som sin GP-låt. Sånn kan det gå.

image

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.