En nesten bortkastet dag.

Sjelden har jeg vært med på en dag med såpass mye tekniske problemer. Heldigvis har dette ikke gått ut over artister og TV-sendingene, derimot var pressesenteret plaget av mangel på tilgang til internett. Og det vet man jo er alfa og omega for mange av de som jobber der. Det er vanskelig å blogge når man ikke kommer inn på bloggen sin for å gjøre nettopp det.

Har ikke fått sett alle land øve, men de jeg så var ett hakk bedre enn de var på mandag og tirsdag. Med andre ord de er på rett vei. Men, hvilke ti låter som får finalebillett på tirsdag tør jeg ikke spå før tidligst mandag.

Helt bortkastet var dagen likevel ikke. Noen delegasjoner deler rundhåndet ut gaver, dere har sett fløytene fra Danmark, i grunn en passe unødvendig ting, men Dina fra Russland gav oss en nyttig ting. En kalender, riktignok varer den fra mai 2013 til april 2014, men i stede for de vanlige høytidsdagene har de merket at hver enkelt deltagende lands nasjonaldag. Som dere ser på bilde er Norge første land ut med nasjonaldag og i tillegg har Georgia og Aserbaidjan nasjonaldag senere i mai + at Israel allerede har hatt sin nasjonaldag nå i mai.

Med andre ord en meget nyttig ting man kan bruke i hverdagen, så heia Russland for den gaven.

Ingen Grand Prix uten rykter og det ryktet er at Emmelie fra Danmark ikke er helt frisk, i god sportsånd ønsker vi henne god bedring.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.