Nå er vi spent på Margaret

Da skal endelig Margeret øve og vi er naturligvis veldig spente på hvordan hun og koristene tar seg ut her på scenen i Malmø.

Dette er bare 100% fantastisk. De tre koristene i bakgrunnen har samme koreografi som Margaret. Og den «nye» versjonen med korister funker som bare rakkern. TV-messig ligner dette veldig mye på det vi så på norsk finale. Hun har en ny kjole på seg, men om det er den endelige kjolen gjenstår å se. Dette var megabra Margaret , vi er kjempestolt av deg 🙂

Margaret var ikke 100% stemmemessig, men det fikser hun til de neste fremføringene. Dette var tross alt første øvelse og alt er nytt. Og etter andre gjennomkøring så er stemme så mye bedre. Det er faktisk en grunn til at man øver, nemlig å bli kvitt små tekniske ting som ikke virker første gang.

Det hersker litt usikkerhet om den kjolen hun har på seg i dag er den nye kjolen eller bare en testkjole. Det får vi vite på lørdag. Tredje gjennomkjøring sitter så genialt bra. Og nå begyner hun å flørte med kamera så dette blir bare bedre og bedre. Sliter en bitte liten smule fortsatt stemmemessig.

Fjerde og siste gjennomkjøring og Margaret har den beste stemmemessig gjennomkjøringen i dag. Dette nailer Margaret til tusen, vi gleder oss vilt til neste torsdag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.