Kom sol, kom regn

Kom sol, kom regn het Norges Grand Prix-bidrag i 1962. Og det har kommet veldig mye sol mens vi har vært her nede og i dag kom det jammenta regn også. Bare en lite byge og jeg håper at i likhet med bryllup er det ett godt tegn.

Siste gjennomkjøring er igang og det med en ganske så stor overraskelse. Artistene må IKKE stille i kostyme. De eneste hittil som har stilt i kostyme virker å være de norske koristene. Stella stilte i en svart-grå topp og trange sorte bukser. Men selv uten er ikke så fargerikt kostyme sang hun kjempebra, strålte som en sol og dettan gå rett til finalen dere. Det finnes ikke tvil i mitt hjerte om det spørsmålet.

Ellers sliter Armenia fortsatt med stemmen, der var deler av låten hun rett og slett ikke sang. De andre jeg har sett frem til nå har fremført sangen sin uten slinger i valsen.

Kveldens semifinale skal bivånes fra første rad så dette blir gøy og sinnsykt spennende. Jeg tipper noen store overraskelser ikveld og bare kryser fingre og alt annet kryssbart jeg har at Norge ikke er blant de landene vi vil huske som overraskelseslandene iår. Det har jeg ikke hjerte til nemlig.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *