Eric brukte nødutgangen

Hele denne svenske glasseksplosjonsgreia begynner å bli en smule morsom. Og bare så det er sagt jeg liker den svenske låten masse og Eric beviste på fanfesten igår da han sang en balladeversjon av Popular at han kan synge. Men, tilbake til glassprengingen. Denne gangen virker det, men på baksiden og da så det jo en smule corny ut at han måtte gå ut bak og rundt glassburet for å joine danserene sine igjen. Vi satser på at de får det til.

Og til de av dere som savnet konfettidrysset på andre prøve for Stella. Iflg. min kilde brukte konfettimannen så mye konfetti på første prøve at man valgte å ikke bruke det på andre prøve. Men, det vil drysse konfetti neste gang dere ser Stella på scenen. Så der kan de som har mistet nattesøvnen sin av det puste rolig ut.

Det som i grunn er mest bemerkelsesverdig iår er den totale mangelen av en virkelig stor favoritt. Straks man nevner ett land kommer det kommentarer tilbake, både hvorfor det landet vil vinne og ikke minst også kommentarer på hvorfor akkurat det landet ikke har en sjanse. Idag får vi endelig sett de fem store på scenen og siden noen av dem er i favorittsjiktet vil nok debatten om hvem som vinner iår tilspisse seg litt.

Når det gjelder Norge er de en del som ikke liker den typen musikk vi stiller med. Alle er skjønt enige om at Stella er en meget god representant, men hvis man ikke liker sånn musikk klarer ikke vel ikke noen artist å få en til å stemme uansett skulle jeg tro. Men, vi får satse på at de som ikke liker musikken er i kraftig mindretall.

Uansett, Stella gjorde inntrykk på festen igår også og alle som ville ha bilde sammen med henne fikk det igår også. Det var over 20 land som stilte deriblandt alle 5 nordiske land og får fans som ikke har akkreditering var nok dette en veldig stor opplevelse. Her ett lite bilde av Stella på scenen:

Og ellers, på listen her på pressesenteret ligger Norge på tredjeplass rett bak Russland med Azerbaijan fortsatt i ledelsen. Og i semi 2 har Irland tatt ledelsen foran Sverige med Bosnia & Hercegovina på tredje plass.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *