Første dag igang

Da var første øvingsdag igang dere og selv om det pissregner utenfor så smiler alle som soler her inne. Absolutt alle jeg har pratet med er veldig fornøyd med pressesenter-fasilitetene, til og med prisene i kafeen løfter ikke øyenbrynene altfor mye. Så veldig god start. Er litt opptatt med fan-klubb-desken i dag så har ikke fått sett altfor mange øvelser.

Men, Moldova er en fartsfylt og flott åpning av første semifinale, og siden den kvinnelige artisten allerede har hoppet i fallskjerm blir Grand Prix ikke så skremmende ifølge henne selv. 

Russlands litt mere dystre låt drar det hele ned litt, men etter å ha hørt den noen ganger er den faktisk ikke så hakkende gærn. 

Estland fikk jeg dessverre ikke sett.

Slovakia er veldig etnisk og veldig bra, de øvde i fulle kostymer, la oss håpe at de tar seg til finalen det fortjener de.

Finlands låt er flott nok den, men her bør vel en korograf få sparken, det koristene gjør i bakgrunnen er i grunn underholdene på den feile måten.

Og Latvia gjør ett veldig godt og sterkt intrykk på scenen og hun skal ha gullkjole på seg, så er den hemmeligheten ute av skapet liksom.

Og for de som lurer slik ser fanklubbdesken ut:

 P5160169

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *