Lysfontene

I dag har jeg vært så heldig at jeg fikk lov til å komme inn på Telenor Arena og fikk se på dummy-øvingene som foregår i disse dagene. Disse øvingene har NRK for at alle tekniske involverte skal få øve + at de sikkert trenger å sjekke at alle de tekniske duppedittene virker som de skal.

Elever fra Bårdar har øvd inn alle 39 bidrag på originalspråket må vite så i dag har jeg sett hvordan Serbia, Bosnia, Polen og Belgia vil se ut når de kommer på scenen.

Og hva synes jeg så om scenen. Størrelsesmessig får man ikke samme WOW-faktoren som den man fikk i Moskva, men NRK’s WOW-faktor er uten tvil lyssettingen. Dette blir veldig bra på TV kan jeg love dere så begynn å glede dere!!!

Til tider fylles hele salen av lys, det ser kjempeflott ut på TV og er kult i salen også. Så endelig kan ett hvis ektepar Behn kanskje få resten av befolkningen til å forstå hva en lysfontene er. Frem til neste søndag når de 8 første landene skal øve får en håpe på at en viss askesky holder seg unna de flyene som skal befrakte alle ESC-stjernene som er på vei.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *