Dom overførste delfinale

Så er sirkuset i gang og alle hjerter gleder seg.

Årets scene synes jeg er kjempekul og den fungerer kjempebra og når man i tillegg tar med seg ekstra utstyr ut på scenen på noen av låtene så blir dette kjempebra.

Programlederene var også bra. Med en gang jeg hørte at Marte Stokstad skulle være kvinnelig programleder viste jeg at den jobben var i trygge hender. Og jeg er enig med Per Sundnes, hun er en åpenbar kandidat for en viss programlederjobb i mai engang…..

Men, over til grunnen til at vi ser på dette showet, låtene.

Jeg gir som vanlig terningkast for låten, fremføringen og kostymet.

Gaute Ormåsen – Låt 4 Fremføring 5 Kostyme 3

I grunn en deilig ompa-låt som var en behagelig åpning på årets MGP-sesong. Og Gaute fremfører den sikkert og ikke uten en viss sjarm. Og kostymet var passe kult og helt OK.

Lene Alexandra – Låt 6 Fremføring 5 Kostyme 6

Dette synes jeg var kjempebra og det er ingen tvil om at Lene Alexandra har vokst mange hakk som artist. Sangen var riktignok på grensen til å bli ensforming hvis jeg skal utsette noe på den. Og kostymet, Lene Alexandra har skjønt det. Er det Grand Prix så er det Grand Prix. Megaflott!!!!

Johnny Hide – Låt 2 Fremføring 3 Kostyme 2

Låten har en utrolig fin fiolinintro, men så er det jamt slutt. En uinspirert og kjedelig fremføring og Johnny gjør dessverre enda mere gråstein ut av denne gråsteinslåten. Trist, låten har nemlig litt potensiale.

Bjørn Johan Muri – Låt 4 Fremføring 4 Kostyme 4

Catchy låt og Bjørn Johan fremfører denne låten ganske så bra. Dessverre for han mangler han den lille sjarmen som kanskje kunne ha tatt denne låten direkte til finalen. Og kostymemessig så er det vel slik 20-åringer skal se ut.

Elisabeth Carew – Låt 4 Fremføring 4 Kostyme 5

Elisabeth fremfører en type musikk som jeg er redd fleste nordmenn finner litt utilgjengelig. Men, hun trøkker til og gjør det med bravur. Og med ett bra show bak seg og kul kjole ble dette veldig bra det. Du scorer mer hos meg enn broren din for å si det sånn.

Maria Haukaas Storeng – Låt 4 Fremføring 6 Kostyme 1

Dette er en gråstein av en låt, men når en sangdiamant som Maria tar den i sitt favn blir det gull likevel. Det er ikke mange i Norge som kunne ha dratt denne låten så bra som Maria gjør. Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med det grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)

Keep Of Kalessin – Låt 4 Fremføring 3 Kostyme 3

Liker studioversjonen av denne låten, men på scenen ble det litt tamt spør du meg. Hadde vel i grunn ventet mere action enn litt svinging med langt rockehår…… Men, gutta leverer varene i ordentlig hardrockinnpakning og da får man være fornøyd.

Jeg må innrømme at jeg ble skuffet over at Lene Alexandra ikke gikk videre.  Men, hun var nok i den delfinale som det var vanskeligst å kvalifisere seg fra. Hun er riktignok ikke helt ute, husk at to sanger som ikke kvalifiserer seg likevel kommer til siste sjansen. Der skal det som kjent være 8 låter.

Ellers er det helt greit at det gikk som det gikk og bare Maria skifter kostyme så blir alle fornøyd…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *