Rulletrappkultur

Hvis det er et sted Norge er ett definitivt underutviklet land så må det være inefor feltet rulletrappkultur Se bare på dette bildet.

p5030023.JPG

Ikke nok med at denne rulletrappen opp fra undergrunnen har ikke mindre enn 570 trinn her står man til høyre og går til venstre og her er vi inne på den norske mangelen. Det virker nemlig som om flertallet av nordmenn som tar en rulletrapp oppfører seg som om de eier rulletrappa. Ett grape tak i begge sider eller to som står på samme trinn og snakker sammen er standarden i Norge så det er omtrent umulig og komme forbi. Vel alle disse burde vært tvangssendt til Moskvas metrosystem for å lære rulletrappkotyme.

Ellers er jeg forsatt veldig imponert over metroen her. Usannsynlig effektiv og bare du skjønner de russiske bokstavene litt forholdsvis lett og finne frem også. Og i går fant jeg frem til Euroklubben

p5050035.JPG

Pen bygning ikke sant. Jeg kom forsent til den offisielle åpningen, men innvendig var det veldig moderne og heldigvis hadde vi fått utdelt drikkebokger for øl, brus og juice. Tre hver. Kulturforskjeller er et interessant fenomen. Noe som antagelig ville vært en megastor skandale på et lignende arrangement i Norge er dette:

p5050037.JPG

Du ser riktig, særdeles lettkledde go-go-girls. Her ble de knapt nok ofret ett øyenbrynsløft, selv om det var både menn og kvinner som tok bilder av dem.  Disse jentene viftet med svansen sin en knapp halvtime før det var over til neste punkt, litt ordentlig musikk. Jeg gikk tidlig (er en ordentlig gutt jeg) så jeg fikk bare med meg den russiske deltagerer fra 2004 Julia som sang sin GP-låt.

Skulle gjerne ha vist dere flere bilder fra Euroklubben, men mitt kamera er ikke glad i grell belysning innendørs. Men et bilde til kan dere få:

p5050038.JPG

Norge i våre hjerter liksom.

Vi er i gang med siste dag av første runde av øvelser for semifinalelandene. Med andre ord 9 av Norges konkurrenter i andre semifinale.

Første land ut i dag er Slovenia. Jeg elsker sånn musikk, en fin blanding av pop og klassisk musikk. Men, og det er et ganske så stort men her. Dette fungerer ikke så godt på TV etter min mening. Det er nå i grunn begrenset med shoiw man kan lage med en fele i hånden. Og en av de fire gutta i kvartetten spiller cello og det gjør ikke saken noe bedre. Man ser faktisk at disse gutta er vant til å spille sittende og ikke gående. Vel, uansett en fin låt som fortjener finaleplass.

Neste land ut Ungarn. Han bor på samme hotell som meg, så jeg hilste faktisk på han i morges. Kjekk og hyggelig kar og nok en av mine favorittlåter i år. Det spruter ikke akkurat av ham på scenen på denne gjennomkjøringen, men nå er det tross alt forholdsvis tidlig på morgenen da. Litt mere sprut så funker dette som bare juling det. Deilig med god gammeldags disco. På andre gjennomføring er dere mere sprut. Dette blir bra.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *