Det tetner til

Det har faktisk blitt tradisjon at Hviterussland deler ut iskrem sånn rundt om lunchtid. Nå har jeg stappet i meg 3 av dem, så nå får det vel holde for i dag skulle jeg tro. Føler vel at diverse personell her i hallen har islunch i dag. De forsynte seg ihvertfall ganske så bra fra de enorme haugene av iskrem.

Siden sist har har jeg vært på islandsk pressekonferanse. Og på spørsmål fra meg om de hadde fått noen ode råd fra fjorårets deltager Dustin The Turkey, så svarte de: Ja, det hadde de og så spiste de han opp på Thanksgiving…..til allmenn applaus fra pressekorpset tilstede. Og når vi snakker om pressekonferanser. Han som er ordstyrer kom faktisk til meg i en pause og takket meg for de morsomme spørsmålene jeg stilte. Kult, ikke sant?

Siden sist har Latvia øvd. I grunnen en ganske så kul rockelåt som artisten faktisk har valgt å fremføre på russisk. Han synger om trafikkkork og det er vel noe folk over hele Europa skulle kunne klare og forholde seg til.  Jeg liker låten og hvis han gir litt mere av seg selv på scenen så kan dette gå ganske så bra for dem.

Serbia har en fremføring som ligner ganske så mye på det vi så på forhåndsvideoen. Morsom låt, men dette blir vel en smule teit på en Grand Prix-scene i grunn.

Siste land ut før Norge skal øve er Polen. NRK’s ekspert har utropt denne til årets vinner. Eller det var vel at han mente at denne gang burde det være Polens tur til å vinne. Jeg er redd for at han ikke får rett. Dette er til tross for en bra stemme på Lidia som synger er dette er veldig så standard ballade og denne grenser til kjedelg er jeg redd.

Nei nå skal snart Alexander øve og det skal jeg få med meg fra salen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *