Sånn går nu dagan

Her skjer det riktignok ikke de store tingene, vi fikk utdelt restlageret av den hviterussiske iskremen og den smakte fortsatt godt. 

Portugal gjennomførte sin øvelse helt greit. Det er i grunn en søt låt, men den tar aldri av og svever liksom inn i den store intetsigheten sånn etterhvert. Trist i grunn det også.

Ellers har jeg akkurat truffet min første nordmann. Også han nordlending. Kona hans pusher norsk fisk på russere og han er utsendt for avisen Nordlys og bor faktisk her. Hans største bekymring var at det bare ville bli halvfull sal under sendingene her.Vistnok endel billetter på svartebørs salg her….

Nå på slutten skal to favoritter øve. Malta og Bosnia Hercegovina. Maltetiske Chiara har jo 3.plass fra 1998 og 2.plass fra 2005, så det er ikke vanskelig å gjette på hvilken plassering hun ønsker seg. Og kom ikke å si at hun stiller uforberedt. Hun har med seg egen stylist, egen frisør og hold dere fast egen negledesigner. Kanskje hun istede skulle brukt disse pengene på en bedre sang. For selv om Chiara er en sangerinne som nesten kan gjøre gull ut av denne gråstein-låten så kan hun dessverre ikke trylle så bra. Låten er og bli ordinær, dessverre for henne. Håper dog hun kvalifiserer seg til finalen, det skal hun ha, hun fortjener det.

Bosnia Hercegovina er det landet som ledet avtemmingen på Esctoday.com veldig lenge. Så de er definitivt favoritter. Låten er fin den, men det blir litt vel mye ompa ompa over denne låten da. De har klart å overføre stemningen fra forhåndsvideoen til scenefremføringen så det skal de ha. Trommer og marstakter til den store gullmedaljen, men jeg blir dessverre ikke imponert.

Nei, nå er det på tide og ta kvelden for i dag, imorgen øver Norge, det blir en spennende dag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *