Slitsom kveld

I går var den virkelige kraftpröven for oss partygåere.

Kvelden startet med nordiske fest der alle nordiske artister var hjertelig tilstede og sang (unntatt svenske da). Og det er i grunnen litt göy å höre GP-låtene fremfört akustisk.

Senere var det Big-4 fest. Big-4 er Tyskland, Spania, Storbritannia og Frankrike. Men, i beste GP-ånd inviterer de alle som vil av artistene til å synge og ikke mindre en 15 av dem tok oppfordringen. Dette gjorde at denne
festen ble litt langtekkelig. Ikke var det mat der heller så noen av oss måtte over gata på McDonalds for å fylle magen.

Etter denne festen var valget mellom gresk/kypriotisk eller russisk/hviterussisk/ukrainsk fest. Men, vet dere hva, det er bunn i fattigfolk som det heter og lufta hadde gått ut av ballongen vår så vi gikk hjem.

Om noen timer er det förste generalpröve for semifinaleshowet. Endelig får vi se alle 28 låtene etter hverandre og da kan man endelig få ett bedre begrep om hvilke låter som sitter og hvilke låter som får spikeren i GP-deltagelsekista på torsdag kveld. Kommer tilbake senere og fortelle om hvilket inntrykk jeg fikk. Denne generalpröven skal sees fra salen nemlig.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *