3.delfinale's første lytt

Endelig avsløres de siste 6 låtene og her er min dom.

Trine Rein m/Andres Ljones – Maybe – 2

Typisk rockelåt spør du du meg og men den går liksom ingen veier. Bare samme rytmen hele tiden. Og det blir nok for kjedelig til slutt. Savner spruten fra fjorårets låt jeg Trine.

Monica Hjelle – Creator – 2

Jan Eggun har skrevet låten og hans farkerike kone teksten. Og hadde de sunget sammen hadde det kanskje reddet låten. Og ingen Jan Eggum-låt uten ett melankolsk touch. Og det redder denne låten fra den dårligste scoren.

Christina Undhjem – Here – 2

Kul dramatisk start på låten, men så detter den rett ned i intetsigendesørpa. Og der blir den er jeg redd. En av de Jostein Pedersen kaller tissepauselåter. Redder seg fra 1 poeng pga bra arrangement på låten.

Jenny Jensen – Vil du ha svar – 3

Ja ho Jenny kalles ikke dansebanddronninga for ingenting. Perfekt låt for å ta en svingom med kjerringa i kveld. Men, det swinger nå bare sånn passe av låten spør du meg. Dette kan du bedre Jenny.

Crash – Wannabe – 2

Fullt rockekjør fra første stund, men den fenger liksom ikke meg nei. Mulig denne kan vokse på en solid og energisk fremføring, vi får se i kveld.

Og den siste låten jeg anmelder er den låten som er skrevet av et medlem i den norske klubben Knut-Øyvind Hagen. Han har ubeskjeden overfor meg skrytt av låten og venner av han som har kjøpt billett til kveldens arrangement i Stokke og som også har hørt låten har skrytt av den. Og Jannicke sang min favorittlåt i fjorårets norske finale, så nå er jeg spent.

Jannicke Abrahamsen – Rocket Ride – 5

Det swinger fra første stund og det merkes at en annerkjent svensk GP-komponist har fått lov til å tukle med låten. Men, herrevene det funker så det griner. Festlig låt.

Da er det på tide med litt gjetting. Jeg håper at Jannicke og Jenny går til finalen, mens Trine og Crash går til siste sjansen. Og jeg tror faktisk det samme både når det gjelder finalen og siste sjansen. Så får vi se om jeg treffer innertier denne gang som i de to første delfinalene.

Nå skal jeg en tur og besøke noe veldig hyggelige mennesker i Larvik før jeg i kveld sitter på første rad i Stokke.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *