OL er ikke blitt helt som jeg trodde …

OL er ikke blitt helt som jeg trodde og håpet for skiskytterne våre. Mennenes stafett, som vi har friskest i minnet, ble rett og slett en fiasko med tanke på at målsetningen var gull.
Burde kanskje Emil Hegle Svendsen eller Lars Berger vært inne på laget?

Medaljefangsten har for så vidt vært bra, men jeg hadde trodd vi skulle ha tatt en eller to gull til nå utifra prestasjonene tidligere i sesongen.
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 21 kommentarer

Hanevold kan vinne sitt andre individuelle OL-gull

Hanevold er min klare norske favoritt før jaktstarten lørdag. Han har vist god form, og jeg tror det vil stå mellom han og Sven Fischer. Frode Andresen har et godt utgangspunkt og kan komme seg helt opp til pallen, men gullet tror jeg blir for vanskelig.

Om Bjørndalen kan komme seg på pallen er mindre trolig, men det blir spennende å se hvor langt opp han klarer å klatre. Det har kommet mye snø her nede, og som med langrennsløperne favoriserer «drittføre» Norge.

Hva jentene angår tror jeg ikke på gull lørdag. Med et perfekt løp og 20 treff fra Liv Grete kan hun ta medalje, og gull er selvfølgelig mulig, men jeg har mer tro på Hanevold. Hva tror dere?

Klarer Hanevold å vinne sitt andre individuelle OL-gull på lørdagens jaktstart?

Publisert i Ukategorisert | 5 kommentarer

Ole Einar favoritt på 20 KM

Ole Einar Bjørndalen er min store favoritt til Gullet på 20 KM. Løypa passer han helt perfekt. Krevende motbakker og teknisk krevende utforbakker. Inngangen til skytinga er meget hard. Kun et liten utforbakke ned mot standplass. Ole Einar har bodd i høyden de 2 siste årene for å være optimalt forberedt til disse konnkurransene. Skytinga blir vanskelig på denne høyden. Pulsen slår ekstra hardt på 1600 m høyde. Den siste gjennomkjøringen torsdag var meget bra. Han skjøt 0-0-0-2.

Må Ole Einar skyte fult hus(0) bom på 20 KM for å vinne?

Publisert i Ukategorisert | 14 kommentarer