Ole Einar favoritt på 20 KM

Ole Einar Bjørndalen er min store favoritt til Gullet på 20 KM. Løypa passer han helt perfekt. Krevende motbakker og teknisk krevende utforbakker. Inngangen til skytinga er meget hard. Kun et liten utforbakke ned mot standplass. Ole Einar har bodd i høyden de 2 siste årene for å være optimalt forberedt til disse konnkurransene. Skytinga blir vanskelig på denne høyden. Pulsen slår ekstra hardt på 1600 m høyde. Den siste gjennomkjøringen torsdag var meget bra. Han skjøt 0-0-0-2.

Må Ole Einar skyte fult hus(0) bom på 20 KM for å vinne?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

14 kommentarer til Ole Einar favoritt på 20 KM

 1. frode sier:

  Ole er en villmann i løypa. Han kommer kanskje til å bomme ett skudd, men han tar det igjen i løypa. Men det er typisk norsk å forskuttere metall rundt halsen!

 2. stian sier:

  jeg tror Bjørndalen vinner 20 km, med Frode Andresen på 2.plass

 3. Hege sier:

  Ole trenge ikkje fullt hus for å vinna,men han er ikkje sjølvskreven gull-medalje-vinnar på alle distansane.
  det skal litt til for å toppa salt lake…
  uansett trur eg han vinn 20 km med 2 bom!

  han e jo ein RÆSER i sporet!

 4. Annette sier:

  Ja, Ole er veldig rask i sporet, men andere löpere er raskere enn i fior ogsä, for eksempel tyskerne og Frode er alltid veldig rask. Dessuten en bom i 20km koster ett hele minutt!!! Ole mä ha en god dag för ä gä ett minutt raskere enn alle andere, men han kan klare det. Jeg tror at han kan tillate seg bare en bom og selv hvis han har bare en bom, mä han häpe at de andere ogsä bomer…For ä vinne er det mer sikker ä skyte fullt hus. Mye lykke til!

 5. Joachim Karlsen sier:

  Nei Ole Einar kan vinner med 2 bom trur jeg ,Avhengi av at han går fort i sporet, med det gjør han.
  Skytinga han blir 1010 siste serie på 14sek i sterk vinn:D

 6. Thor sier:

  Ole Einar tåler et bom – men ikke så mye mere heller – husk Rafael. Dette blir fryktelig spennende – 3 normenn til halser etter

 7. håvar sier:

  ole kom på anfult fortjent te greis men itte nåe dårlig løp tå`n ole hell

 8. håvar sier:

  d. va itte dårlig løpet te hanevold hell da sålitt skryt ska han få og!

 9. Arnt-Kjell sier:

  Nei, Ole Einar skuffer nok denne gangen! Håper ikke på det. Men har det på følelsen. Dessuten vil jeg bli glad hvis noen av de andre presterer.

 10. jonas sier:

  Jeg kan ikke si jeg er 100% sikker på at ole einar vinner eller ikke, det viktigste er at det er en nordmann som vinner. For meg hadde det vært mere artig hvis lars bergen hadde klart det . eller Frode andresen for med tanke på historien hannes så er det velfortjent

 11. Trond Olav sier:

  Ole Einar tar ikke gull i dag, men han når målet sitt om to gull i løpet av lekene. Er ellers enig med Jonas: det hadde vært veldig morsomt om Frode Andresen lyktes i dag!

 12. Kjetil sier:

  Eg trur ole kan ha oppmot 2 bom fordi han går so fort i sporet. Løypene passaperfekt for han.Eg trur at Halvar Hanevold kan klare en 2 plass. Emil Hegle Svensen kan ha ein go sjanks vist han får gå. han e go….:)

 13. tom erik sier:

  Ole kjem nok t å bomme ein gang men han e sikker i spore så han tek gull ja!

 14. Asle Peder Skaret sier:

  Hei Ola Lunde.
  Jeg liker dine fagelige komentarer på alle måter, men det er en setning du til stadighet gjentar» fra høyre mot venstre og fra venstre mot høyre» Dette må du slutte med.
  Ellers ønsker jeg deg og dine medkommentatorer lykke til, vi venter på gullet.

  Hilsen Asle Peder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *