Hanevold kan vinne sitt andre individuelle OL-gull

Hanevold er min klare norske favoritt før jaktstarten lørdag. Han har vist god form, og jeg tror det vil stå mellom han og Sven Fischer. Frode Andresen har et godt utgangspunkt og kan komme seg helt opp til pallen, men gullet tror jeg blir for vanskelig.

Om Bjørndalen kan komme seg på pallen er mindre trolig, men det blir spennende å se hvor langt opp han klarer å klatre. Det har kommet mye snø her nede, og som med langrennsløperne favoriserer «drittføre» Norge.

Hva jentene angår tror jeg ikke på gull lørdag. Med et perfekt løp og 20 treff fra Liv Grete kan hun ta medalje, og gull er selvfølgelig mulig, men jeg har mer tro på Hanevold. Hva tror dere?

Klarer Hanevold å vinne sitt andre individuelle OL-gull på lørdagens jaktstart?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Hanevold kan vinne sitt andre individuelle OL-gull

 1. joakim sier:

  JEg tror Ole Einas kan overraske alle. Fischer og Hanevold sprekker – Ole Einar klinker til!

  Dessuten trur jeg ikke noe på Poiree. Hu er for alngt bak…

 2. Preben sier:

  Vi har da sett Ole Einar Bjørndalen overraske alle før vi selv om han var aldri så lang bak, har vi ikke? Vi må bare sørge for at Ole Einar får i seg pizza før start 🙂

 3. torsten sier:

  Vel hjertet håper intenst på Ole Einar og Liv Grete. Jeg må si det er kjipt hvis tyskerne skal knipe det tredje gullet på rad i skiskyting rett foran nesa vår. Treffer Andresen 18-19 blinker vinner han nok gull!

 4. bjørn sier:

  JA,det tror jeg kjære Lunde,er foresten med på tippekonk på vg-nett og har Halvard først,foresten veldig morro og være med og tippe der,som vi får verdenscup poeng da,og hele sesongen gjelder-de dårligste som strykes))
  ellers ha en fiiin dag i Italia!

 5. Vidar i Ohio sier:

  Uansett så er det opp til skiskytterene å reise kjerringa i dete OL’et. Må si at dette ser ut til å bli Norges dårligste OL på mange år og vi ser at USA, av alle, leder medaljestriden. Russland og Tyskland herjer i grener hvor Norge normalt bør ta de fleste gullene. Sykdom spres blant utøverene, smørere smører bort løpere. her er det MYE å ta tak i, og for at Norges ære skal holdes sånn Olalunde, jeg mener noenlunde, så MÅ skiskytterene og hopperne ta det som er igjen av gull i deres grener. Vi vil neppe få fler medaljer i kombinert, skøyter eller langrenn. Skulle vi få det etter det vi har sett til nå så vil det være en stor overraskelse. Når Bjørgen blir syk like før OL, kombinert gutta under OL og smørerteam gjør en elendig jobb så kan vi desverre ikke forvente rare greiene.
  Det er synd å si det men dette OLet blir nok en grasal nedtur for Norge.
  Det er enda godt jeg bor i USA og kan trøste meg med mange gull der i gården, men jeg vil jo helst se at Norge fortsatt er en stor nasjon når det gjelder vinteridrett. Det de har vist til nå i dette OLet er rett og slett for svakt.

  Men for å komme til saken. jeg vil tro at Ole Einar er litt for langt bak til å ta medalje, men Hanevold ligger selvsagt godt an. Men Fisher har tydeligvis funnet OL formen til rett tid så det skal nok ganske mye til for å dytte han ned fra 1’ste. Men det ER mulig. Må derimot ikke glemme de som kommer bakfra. Det skal bare ett bom eller to til før disse er i toppen. Det kan fort ende med enda en Norsk fadese. Men hold for Guds skyld smøreteamet til langrennstroppen borte fra skiskytterene da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *