Bjørndalen i Gällivare

Så knuste han alle på Beito. Så håper vi han knuser alle i Gällivare. Hvor god tror dere Ole Einar Bjørndalen er denne sesongen?
På Beito var det 31 sekunder ned til Lars Berger på 2. plass.

Og allerede nå undrer jeg jo: Kan vi komme utenom Ole Einar Bjørndalen på en 3. etappe i VM i Sapporo?

Avsender: Eirik Koren

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Bjørndalen i Gällivare

  1. Langrenns elskeren sier:

    Nei, vi kommer ikke utenom Bjørndalen eller Berger, men jeg tror kun en av dem klarer å kvalifisere seg til VM stafetten. Ja, de knuste langrennsgutta på Beito, men husk det er tidlig og blant annet Northug kommer sterkt tilbake og da blir han bankers på siste etappen. Tipper Berger tar 3.etappen og Petter 4 når vi kommer så langt som til Sapporo..

    Gleder meg uansett til å høre duaoen Koren/Bjervig i Gællivare. Stå på gutter!

  2. vang sier:

    Bjørndalen toppet formen på Beitostølen. Han blir ikke topp 3 i Kiruna, men beste norske løper og blant de seks beste. Tobi Angerer vinner lett.
    Det samme gjør Neumanova foran et par russere som vi sikkert aldri har hørt om. Bjørgen og GP mellom seks og ti.
    Lykke til.

  3. Elisabeth sier:

    Og så feil kan man ta!

    Det er jo helt håpløst å si noe om formen til de andre nasjonene så lenge man overhodet ikke har noen form for informasjon om testrenn etc. som de har deltatt i. Jeg tror Bjørndalen er best i verden akkurat nå. Den saken er grei. Formutviklingen i løpet av sesonen er en helt annen sak. Det er uansett helt uvisst og det blir utrolig spennende å se hvordan det går utover i sesongen

  4. T-Rex sier:

    Haha.. jeg må bare le jeg. Bjørndalen eier norsk langrenn for tiden 🙂

    Jeg må også le når jeg leser innlegget til Vang. Bommet litt der gitt. Og en ting til Mr. Vang, hvor får du det fra, at Bjørndalen toppet formen til Beito? Regner med at du bare hørte intervjuet med Nortug som trodde at Ole Einar hadde toppet formen mot Beito. Og det var faktisk feil!

  5. Bjørndalen fan sier:

    hehe, må berre skrata mæ «T-Rex» som si at bjørndalen eig norsk langerenn før tia. d æ jo jammen me heilt sant! Bjørndalen knuste alle konkurrento både på beitostørlen og i Gällievare! d æ ingen tilfeldighet, før tenkt, han trena mykjy hardare enn langerenns guto, då æ d kji rart:)
    stå på ole einar! (men vil helst sjå at du går skiskytting da!)

  6. sports gal sauda bu sier:

    Det er ingen over Ole Einar Bjørndalen det som er mest utrolig med han det er att tross all suksess så har han beina godt planta på jorden og er den idrettsutøveren som er det beste forbilde for barn og ungdom, han er bare helt utrolig den mannen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *