Yngvil Kiran ny sjef i Radioteatret!

MJKgcn1GOaot8eHLYMCobA6QrA-JlbfT7Jb6El3BFOEQ

Du har hørt henne i Kongshavn mange ganger. Det er hun som inn- og utannonserer episodene. Slik er hun presentert i Wikipedia:

Yngvil Kiran (født 9. februar 1948) er en norsk produsent og programleder. Hun er ansatt i NRK, der hun har arbeidet både i radio og fjernsyn. Yngvil Kiran har vært leder for barneredaksjonen i radio, jobbet med Radioteatret og hørespill, deriblant Tordivelen flyr i skumringen som ble kåret til tidenes beste fra NRK og var dommer for spørrekonkurransen 5PÅ! for skolebarn på NRK fjernsynet. Yngvil Kiran er datter av filologene Hartvig Kiran og Anna Karin Kiran, samt søster til skuespilleren Stein Kiran.

Har lyddramaet en framtid? Yngvil Kiran svarer i et intervju:

Framtida den er jo der allerede, så den skal vi bare bruke. Som livsmotto har jeg valgt at det er best å være pessimist, da får man så mange gledelige overraskelser. Du skal alltid se etter utfordringer og fallgruver, og så skal du plukke dem ned.  Men jeg mener at Radioteatret har potensiale til å ekspandere og være enda mer tilgjengelig på andre platformer enn radio, og jeg vil forhandle med kunstnerorganisasjonene for å få dette til.

Her kan du høre henne dele sine beste radiominner. Kongshavn-bloggen ønsker henne varmt velkommen til å være langt mer formende og aktiv i Radioteatret enn å lese inn- og utannonseringer!

Dette innlegget ble publisert i dramatikk. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Yngvil Kiran ny sjef i Radioteatret!

  1. Aslak Moe sier:

    Gratulerer Yngvil! Og gratulerer Radioteatret med en formidabel ny sjef!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *