Polarsol-skandalen

Otto_lite

Lasse Lindtner - Otto Ross

Hva er Polarsolskandalen? Hva er familien Ross blitt utsatt for?

 En gjeng som er på vei opp i norsk samfunnsliv. Som har vært hverandres forlovere og går Birkebeinern sammen. Clas Molin er strategidirektør i skandinaviske avdelingen av Recyc. Halvor Aksnes er prosjektdirektør i Statoil. Einar Kolsås er partisekretær i Arbeiderpartiet.

Clas Molin  har press på seg fra styret i Recyc Skandinavia til å ekspandere i Skandinavia og få kjøpt opp Kongskrap for å posisjonere seg for opphugging av installasjoner i Nordsjøen. Einar Kolsås vil få Elise Ross ut som maktfaktor og trussel på venstresiden i partiet. Statoil har mye å bidra med.

De vet at Otto Ross og Skrapen er i ferd med å kjøpe det gamle hurtigruteskipet Polarsol til opphugging.  Etter at Kongskrap har tømt vraket for relikvier og verdifulle metaller ved kaia i Kongshavn, selger bedriften vraket videre med masse miljøgifter.

Det er her gutta slår til. Shana Shipping er et stråselskap for Recyc. Shana kjøper vraket og får Otto med på en uvøren kontrakt for god betaling. Shana Shipping sleper Polarsolvraket til Alang-stranden i India. På godt timet tidspunkt – kronprinsparets offisielle besøk – sørger gutta for at verden får vite hva Kongskrap har gjort.

Men gutta sikrer seg og har lagt mer sprengstoff under familien Ross. Halvor Aksnes bidrar med en firmahytte i Kvitfjell. Einar Kolsås får Elise tent på et godt hyttekjøp. Hytta er verdt 5 mill. Ross får den for 4. To av disse millionene er et billig valutalån i Bank of India, ordnet av selger.

Samtidig med at Polarsolskandalen braker løs, sørger gutta for å tipse Dagens Næringsliv om at  lånet i Bank of India er innfridd. Dvs at familien har fått en gave på 2 mill. kroner. Noen dager senere kommer neste innspill: Det er Shana Shipping som har innfridd lånet. Familien Ross er virkelig snuskete.

Det er da Otto mobiliserer for fullt.

Dette innlegget ble publisert i dramatikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *